Cupfinalisti Classic punnitsee liiganousijan taidot

Classic saa sunnuntaina 18.1 ensimmäistä kertaa raumalaisia vieraita Tampere Areenalle tällä kaudella, kun viime kauden päätteeksi Salibandyliigaan noussut SalBa saapuu Hämeeseen. Kamppailu alkaa klo 18.

Raumalaisten ensimmäinen liigakausi ei ainakaan vielä ole lähtenyt kovinkaan hurjaan lentoon, sillä joukkue on tällä hetkellä Salibandyliigan peränpitäjänä. Raumalaiset ovat saalistaneet 17 ottelussaan ainoastaan seitsemän pistettä ja joukkue on kolme pistettä toiseksi viimeisellä sijalla olevaa Josbaa perässä. Seuraavilta sijoilta löytyvät TPS ja Indians eivät kuitenkaan ole suuren karkumatkan päässä, mutta kovan työn joutuvat raumalaiset tekemään, mikäli mielivät välttää liigakarsintoihin joutumista.

Classic hävisi viime lauantaina niukasti NST:lle lukemin 6-7 ja löytyy tällä hetkellä Salibandyliigan sijalta viisi. Familyn takana vaanivat tiukasti Oilers ja OLS, jotka löytyvät Classicin takaa seuraavilta sijoilta. Oilersilla on pisteitä kasassa 19 ja oululaisilla taas pisteen espoolaisia vähemmän.
Classicin edeltä sijalla neljä on SPV, mutta karkumatkaa seinäjokisilla on neljän pisteen verran. Vaikka Classic löytyy raumalaisia huomattavasti korkeammalta Salibandyliigan tilastoista, niin viime aikoina vaihtelevasti pelannut kotijoukkue joutuu tekemään sunnuntaina täyden päivätyön, jotta kaksi tärkeää pistettä jäisi Tampereelle.

Classicin miehet pelaavat TEHO Sport Suomen Cupin finaalissa sunnuntaina 25.1 Helsingin jäähallissa. Ennen huikeaa finaalia Familyn miehillä on kuitenkin vielä edessään sunnuntaina SalBa ottelun ohella kiihkeä paikalliskamppailu Kooveeta vastaan Kaukajärvellä keskiviikkona 21.1. Classicin miehet saavat Koovee-ottelussa kovan kenraalin ja mittarin ennen sunnuntain finaalia, jossa Classic kohtaa viime vuoden tapaan helsinkiläisen SSV:n.

Classicin seuraavat kotiottelut:

Classic-SalBa sunnuntaina 18.1 klo 18 Tampere Areenalla
Classic-Nokian KrP tiistaina 3.2 klo 18.30 Tampere Areenalla

Kuva: Topi Naskali

Jaa artikkeli