Classicin tie TEHO Sport Suomen Cupin finaaliin - vain yksi selvä peli

Salibandyn TEHO Sport Suomen Cup 2014 – 2015 huipentuu sunnuntaina 25. tammikuuta Helsingin Jäähallissa. Ratkaisujen näkeminen ei jää ainakaan hinnasta kiinni, sillä ennakkolippu irtoaa kuudella eurolla! Lipunmyynti on alkanut Lippupalvelussa. Miesten loppuottelussa kohtaavat klo 16 viime vuoden finalistit Classic ja SSV.

Näin pokaalin vuosi sitten Janne Lammisen jatkoaikamaalilla napannut Classicin tie eteni tällä kertaa:

Classic aloitti cuptaipaleensa viidenneltä kierrokselta ja solahti sekaan sujuvasti kun Porvoon Salibandyseura taipui kotikaukalossaan 4-14. Niko Juhola laukoi maaleista kolme ja Markus Kulmala, Ilkka Mäkipää ja ruotsalaisvahvistus Jesper Thorberg kaksi mieheen.

Puolivälierässä Kellon Lyöntiä vastaan Family joutui jo tiukalle kun ottelun avausmaalin laukoi vieraiden Juho Krankka eikä sitkeä haastaja missään vaiheessa päästänyt Classicin etumatkaa kahta maalia suuremmaksi. Voiton Classic kuitenkin lopulta vei maalein 7-6 Markus Kulmalan oltua tehoillaan 1+2 joukkueensa onnistuja.

Välierissä Classicille arvottiin matka kakkosdivisioonan FBC Turun pelättyyn kotiluolaan, josta niin Nokian KrP kuin Kooveekin olivat laahustaneet busseihinsa katseet lasittuneina ja cuptaival päättyneenä. Ei siis ihme, että hallitseva cupmestarikin sai puristaa kaksi erää mailaa tasalukemiin 5-5. Eikä peli ratkennut edes Niko Juholan, Ilkka Mäkipään ja Markus Kulmalan päätösjakson alkuun latomiin kolmeen maaliin kun Matti Manninen ja Aku Kuikka heti nostivat keltaiset taas maalin päähän. Juholan 9-7-niittiä ei FBC enää kyennyt kuittaamaan, ja Classic oli sittenkin selviytynyt finaaliin.

FBC Turku jatkaa toki pokaalitaistelua sekin kohtaamalla huipentuman pikkufinaalissa klo 19 KeLyn.

Classic on mätkinyt tämän kauden TEHO Sport Suomen Cupin kolmessa ottelussaan 30 maalia, ja Markus Kulmala on saldollaan 4+4 toistaiseksi joukkueensa cupkettu. Niko Juholan lukema on 6+1, Paul Kotilaisen 1+4 ja Krister Savosen 0+5.

TEHO Sport Suomen Cupin yksittäisten otteluiden tulokset ja tilastot

Finaalihuipentuman ottelut pelataan Helsingin jäähallilla seuraavasti:

Klo 10.30 Miesten haastajafinaali: PoNoVo II – Sastamalan Woima
Klo 13.00 Naisten finaali: SB-Pro – Classic (YLE)
Klo 16.00 Miesten finaali: SSV – Classic (YLE)
Klo 19.00 Miesten pikkufinaali: KeLy – FBC Turku

Pääsylippujen hinnat:

Tapahtumalippu ennakkoon 6 € huomaa edullinen hinta!
Tapahtumalippu ovelta Aikuiset 12 €
Tapahtumalippu ovelta Lapset (alle 5v.) / Opiskelijat/Eläkeläiset 10 €
 
Perhelippu ennakkoon 16 € (neljä lippua/sisäänpääsyä)
Perhelippu ovelta 30 € (neljä lippua/sisäänpääsyä)
 
Huomaa salibandyjuniorin erityisetu!

Volkswagen tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kaikille juniori-ikäisille lisenssin lunastaneille pelaajille (käytännössä vuonna 1995 tai myöhemmin syntynyt tyttö ja vuonna 1994 tai myöhemmin syntynyt poika). Edun saa lunastettua näyttämällä mobiililisenssin kautta aukeavaa ”mukavaa matsia” –sivustoa (säbäwebissä). Ne juniorit joilta ei löydy älypuhelinta voivat tulostaa sivun ennakkoon täältä.

Kuva: Topi Naskali

Jaa artikkeli