Classicin tappioton putki poikki - OLS yllätti Oulussa

Salibandyliigan kaikki neljä puolivälieräsarjaa ovat nyt tasatilanteessa 1-1 kun OLS yllätti kotonaan runkosarjavoittaja Classicin maalein 6-4. Classicin edellinen tappio liigaotteluissa oli tullut 23. marraskuuta viime vuonna.

Ensimmäisen kohtaamisen murskalukemin vienyt Classic karkasi tänäänkin alussa 2-0-johtoon, mutta vauhtiin päästyään OLS kiri kolmannen erän alkuun lukemiksi jo 6-3. Classicin neljäs maali syntyi ilman maalivahtia riskeeraten vasta ottelun viimeisellä minuutilla, joten OLS:n historian ensimmäinen play off -kotivoitto ei enää vaarantunut.
Tatu Kiipeli oli maalillaan ja kolmella maalisyötöllään Kastellin illan tehomies, Valtteri Parviainen kirjautti 2+1. Ottelun hahmoihin kuului myös 25 laukausta pysäyttänyt OLS-vahti Ville Mestari.

Puolivälierät jatkuvat sunnuntaina otteluilla Viikingit – SPV, Oilers – Tapanilan Erä ja Classic – OLS.

Kuva ensimmäisestä kohtaamisesta: Topi Naskali