Classic selvitti välieränsä vakuuttavasti – sveitsiläiset alistuivat jo avauserässä

Classic selvitti tiensä huomiseen Champions Cupin loppuotteluun vakuuttavasti, kun Sveitsin Grasshopper-Club Zürich kaatui välierässä 8-3.

Classicin voiton pohjusti avauserä, jonka ”Family” vei omassa kotikaukalossaan Lempäälän Bläk Boksissa peräti 6-1. Alpo Laitila, Albert Koskinen ja Ville Lastikka takoivat taululle yhdeksässä minuutissa kolmen maalin johdon eikä vastustajan kavennus hyökyä hillinnyt vaan Janne Lamminen, Ville Hietaranta ja Konsta Tykkyläinen osuivat vielä ennen erätaukoa. Toisessa erässä tahti taantui, ja kolmannen ainoan maalin tekivät sen viimeisellä minuutilla sveitsiläiset, mutta Classicin voittoa ei Zürich enää noussut uhkaamaan.

Classicin vastustaja sunnuntain loppuotteluun tulee välierien iltaottelusta IBF Falun – Florbal MB.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Classic–GC Zürich 8-3 (6-1, 2-1, 0-1)

1. erä: 2.37 Alpo Laitila (Mikko Leikkanen) 1-0, 7.54 Albert Koskinen (Laitila) 2-0, 8.47 Ville Lastikka (Eemeli Salin) 3-0 yv, 10.14 Paolo Riedi (Christoph Meier) 3-1 yv, 13.13 Janne Lamminen (Eetu Sikkinen) 4-1, 15.58 Ville Hietaranta (Konsta Tykkyläinen) 5-1, 19.54 Tykkyläinen (Oskari Heikkilä) 6-1.
2. erä: 27.21 Alan Strassle (Florian Wenk) 6-2, 28.04 Salin (Heikkilä) 7-2, 29.43 Salin (Sikkinen) 8-2.
3. erä: 59.05 Joel Ruegger (Dylan Hasenbohler) 8-3.