Classic karkaa runkosarjan voittoon - SalBan johto suli Raumalla

Salibandyliigan kärkijoukkue Classic nappasi yhdennentoista perättäisen voittonsa kaataessaan tänään Helsingissä M-Teamin 3-2. Classicilla on pelaamatta runkosarjassa kolme ottelua ja seitsemän pisteen etumatka Happeeseen, joka pelaa vielä neljästi.

Nico Salo, Atte Eronen ja Niko Juhola laukoivat Classicille 40 minuutissa 3-0-johdon, josta sarjakärki sai kiittää myös tukun avopaikkoja peittänyttä maalivahti Joni Järviötä (kuvassa). Riku Reunamäen rangaistuslaukaus ja Mikko Laakson vastaiskuosuma nostivat isännät vielä maalin päähän, mutta sitten loppui aika kesken.

Raumalla sarjapaikastaan taisteleva SalBa karkasi Tapanilan Erää vastaan Joni Peltolan puhtaalla hattutempulla 15 minuutissa 3-0-johtoon mutta taipui lopulta 6-8-tappioon. Lopulta neljästi osuneen Peltolan rinnalla kotijoukkueen toinen tehomies oli maalin tehnyt ja kolme syöttänyt Niko Kaerla.

Illan voitto sinetöi Erän play off -paikan, ja jäljellä on vielä ohut oljenkorsi kotiedustakin.

– Kaikesta näki, että raumalaiset olivat tulleet voitto mielessä peliin. Kaveri tuli höyryjunan lailla päälle. Tuntui, että he menevät päätylaudasta läpi, Erän päävalmentaja Jyri Korsman kehui vastustajaa ottelun jälkeen joukkueensa sivuilla.
– Pitää myös kehua kotiyleisöä, joka piti grillin kuumana ja heitti kiukaalle jatkuvasti lisää vettä. Aika helteessä oltiin kaukalossa tänään.

Liigan hännillä M-Teamilla on 12, Nokian KrP:llä sekä SalBalla 11 ja NST:llä 10 pistettä. Nelikosta yksi säilyy suoraan liigassa, kaksi karsii paikoistaan ja huonoin putoaa suoraan Divariin.

Salibandyliiga jatkuu maanantaina Tampereella ottelulla Nokian KrP – Oilers.