Avustukset yhdenvertaisten harrastusmahdollisuuksien tukemiseksi nyt haettavana

Salibandyn Tuki -säätiö on avannut hakukierroksen Salibandyliiton jäsenseuroille yhdenvertaisten ja tasa-arvoisten harrastamismahdollisuuksien tukemiseksi. Hakuaika on 10.-31.10.2024.

Salibandyseuroille myönnettävät avustukset kohdennetaan suoraan vähävaraisten perheiden nuorille ja lapsille heidän harrastustoimintansa tukemiseksi tai uusien – esimerkiksi syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten salibandyn harrastusryhmien perustamiseksi ja tukemiseksi.

Tuen myöntämisen kriteereissä ensisijaisessa asemassa ovat seurat, joilla on valmiiksi luotuja järjestelmiä, toimintatapoja tai rahastoja tukea vähävaraisten harrastusmahdollisuuksia. Säätiö arvioi seurojen rahastojen tai vastaavien järjestelmien läpinäkyvyyttä, julkisuutta, päätöksentekoa, omaa varainkeruuta jne. pisteyttämällä rahastot tai vastaavuudet laatukriteerein.

Salibandyn Tuki -säätiö voi käyttää avustuksiin enintään 25 000 euroa. Tässä määrässä on mukana myös Kivran lahjoitus säätiölle.

Lue myös:  Yli 6000 euron potti – F-liigan ja Kivran yhteistyö tuotti mukavan summan hyväntekeväisyyteen

Haku suoritetaan hakulomakkeella, jonka voi ladata alta. Hakuaika on 10.-31.10.2024.

Haku-uutinen säätiön verkkosivuilla.

Lisätietoja antaa säätiön asiamies Jari Kinnunen.

Jari Kinnunen
Yhteiskuntasuhdejohtaja/vt. toiminnanjohtaja 1.9.-13.10.2024
Sidosryhmä-, yhteiskunta- ja järjestösuhteet. Taloushallinto ja -raportointi, edunvalvonta ja suhdetoiminta, Respect-toiminta. Toimii vt. toiminnanjohtajana 1.9.-13.10.2024.

Jaa artikkeli