Kausi-info 2019-2020

Viimeksi päivitetty 23.5.2019 11:05

Kausi-info 2019-20 on perinteinen tietopaketti uuteen pelikauteen. Info julkaistaan aikaisempien kausien tapaan online-versiona ja kevyenä pdf-versiona. Sarjaan ilmoittautuminen kaudelle 2019-20 alkaa pääsarjojen ja miesten II div. sekä junioreiden valtakunnallisten sarjojen osalta 23.4., muissa sarjoissa porrastetusti näiden jälkeen.


Kausi 2019-20 on salibandyn 34. kilpailukausi. Eri sarjoihin osallistuu noin 3000 joukkuetta ja kasvu on  voimakkainta nuoremmissa juniori-ikäluokissa.

Sähköinen ottelupöytäkirja on käytössä yksittäisinä otteluina pelattavien sarjojen lisäksi lähes kaikissa aikuisten ja A-E -junioreiden turnausmuotoisissa sarjoissa. Sarjavastaavat informoivat niiden sarjojen joukkueita, missä on vielä käytössä paperinen ottelupöytäkirja. Pienimpien junioreiden sarjoissa käytetään edelleen turnauskortteja. Toimitsijoiden opastamisen helpottamiseksi sähköisen tulospalvelun koulutus on siirtynyt verkko-oppimisympäristöön ja koulutus on mahdollista käydä ajasta ja/tai paikasta riippumatta, kunhan käytössä on tietokone ja internet-yhteys. 

Sähköisten palveluiden kehittäminen helpottaa niin seurojen kuin meidän ylläpitäjienkin toimintaa. Kaudelle 2019-20 eri hakemuksia on siirretty sähköiseen ympäristöön. Alkavalla kaudella sarjapaikan siirto-, farmisopimus- ja yhteisjoukkuehakemukset tehdään sähköisessä ympäristössä.

Osallistumismaksut nousevat kaudelle 2019-20 ensimmäistä kertaa sitten kauden 2016-17. Korotukset tehdään yleisen kustannustason, erityisesti salivuoromaksujen nousun vuoksi.

Tässä kausi-infossa on olennaisen tärkeää tietoa kauden 2019-20 sarjoista. Tutustukaa materiaaleihin huolellisesti.

Mukavaa kauden odotusta!

Ari Vehniäinen
kilpailupäällikkö

Kausi-info on Salibandyliiton julkaisema tietopaketti tulevaan pelikauteen. Kaudelle 2019-20 infopaketti julkaistaan www-versiona ja ladattavana pdf-versiona.

Kausi-info 2019-20 (kevyt pdf-versio)
CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.