SalibandyTV

SalibandyTV:n ottelulähetysten maksutoiminnot aktivoitu – Inssi-Divarin lähetykset maksullisiksi

SalibandyTV on Salibandyliiton uusi videoalusta, joka kokoaa kattavasti lajin lähetykset yhteen kanavaan. Inssi-Divarin kaikki ottelut kaudella 2022-2023 näkyvät SalibandyTV:stä.

Tausta: SalibandyTV:n ottelulähetysten maksullisuustoiminnot aktivoitu – näin ne toimivat

Vaiheittain kehittyvä SalibandyTV on edelleen betavaiheessa, mutta nyt se on edennyt siihen pisteeseen maksutoiminnot on otettu käyttöön. Inssi-Divarin osalta tämä tarkoittaa sitä, että alkuun ottelulähetykset on katsottavissa ja ostettavissa yksittäisinä. Ottelun hinta on 6,90 €. Lähiaikoina palveluun lisätään koko kauden katseluoikeuden ostamismahdollisuus.

– Merkittävin kehitysaskel viime viikkoina oli Applen laitteissa esiintyneiden katseluongelmien taklaaminen. Kun ne haasteet ratkottiin, oli hyvä hetki ottaa ensimmäiset askeleet maksullisuuden osalta. Nyt katselu toimii eri laitteilla moitteetta. Älytelkkareilla suosittelemme peilauksen hyödyntämistä, sillä palvelua ei ole optimoitu älytelkkarien selainkatselua varten, Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala kommentoi.

Maksullisuus SalibandyTV:seen on rakennettu siten, että mahdollisimman suuri prosenttiosuus lähetystuloista tiliytyy suoraan seuralle, noin 70-80 prosenttia.

Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”osta liput”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

– Tuotot ottelulähetyksistä ovat tärkeitä Inssi-Divarin seuroille. Vuoropuhelu seurojen kanssa on ollut jatkuvasti aktiivista maksutoimintojen aktivoinnin suhteen. Seuraava tärkeä askel on saada mahdollisimman pian koko kauden katseluoikeuden mahdollistaminen, Ojala kertoo.

Jos katsojilla on mitä tahansa kysyttävää maksullisista ottelulähetyksistä, niin suosittelemme olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä SalibandyTV:n tukeen.

Inssi-Divarin viikonlopun ottelut näkee kätevästi Inssi-Divarin omasta tulospalvelusta.

Linkki: SalibandyTV:n tilannekatsaus – päivittyvä seuranta

Jaa artikkeli