Lähetykset

Kaudella 2022-2023 kaikki Inssi-Divarin ottelut ovat katsottavissa SalibandyTV:n kautta. SalibandyTV on Salibandyliiton uusi videoalusta, joka lanseerattu syksyllä 2022. SalibandyTV kokoaa kaikki lajin lähetykset yhteen alustaan. Seurat tuottavat lähetykset SalibandyTV:seen, näin on myös Inssi-Divarissa. 

Vaiheittain kehittyvä SalibandyTV on edelleen betavaiheessa. Nyt palvelu on edennyt siihen pisteeseen, että maksutoiminnot on otettu käyttöön. Marraskuun alussa käyttöön otettiin yksittäisten otteluiden maksullisuus ja nyt lunastettavissa ovat myös kausipaketit.

Inssi-Divarin yksittäinen ottelu maksaa 6,90e. Kausipaketin hinta on 29,90e. Kausipaketilla näkee kaikki Inssi-Divarin runkosarjan ottelut.

Ottelulähetysten ja kausipaketin ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”osta liput”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

Jos katsojilla on mitä tahansa kysyttävää maksullisista ottelulähetyksistä, niin suosittelemme olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä SalibandyTV:n tukeen.

Inssi-Divarin otteluiden maalikoosteet ovat katsottavissa Salibandyliiton Youtube-kanavalta.

Lue lisää: Tietopaketti: kaikki olennainen SalibandyTV:stä ja salibandyn lähetyksistä