Lähetykset

salibandytv

Kaudella 2023-2024 kaikki Inssi-Divarin ottelut ovat katsottavissa SalibandyTV:n kautta. SalibandyTV on Salibandyliiton videoalusta, joka lanseerattiin syksyllä 2022. SalibandyTV kokoaa kaikki lajin lähetykset yhteen alustaan. Seurat tuottavat lähetykset SalibandyTV:seen, näin myös Inssi-Divarissa. 

SalibandyTV on tehty palvelemaan suomalaista salibandyä, sen seuroja ja seuraajia. Nyt on käynnissä SalibandyTV:n kakkoskausi. Merkit ovat palvelun osalta erittäin lupaavia. Avauskaudella (2022-2023) palvelussa näytettiin yli 3000 ottelua, joista reilut 250 oli maksullisia – tämä siitäkin huolimatta, että pari ensimmäistä kuukautta olivat teknisesti ontuvia palvelussa. Nyt kakkoskaudella (2023-2024) otteluita näytetään suurella todennäköisyydellä yli 10 000 ja maksullisia otteluita tehtiin jo pelkästään elokuussa enemmän kuin koko avauskaudella. Rekisteröityneitä katsojia palvelussa on jo lähes 30 000. Seuroja palveluun on rekisteröitynyt yli 150.

Inssi-Divarin yksittäinen ottelu maksaa 6,90e. Kausipaketin hinta on 49,90e. Kausipaketilla näkee kaikki Inssi-Divarin runkosarjan ottelut. Ottelulähetysten ja kausipaketin ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”osta liput”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä. Kausikortin ostaessa käyttäjä valitsee mille Inssi-Divarin seuralle haluaa osoittaa tukensa (rahat).

Inssi-Divarin karsinnat ja F-liigan karsinnat eivät kuulu SalibandyTV:n kausikortin piiriin. Inssi-Divarin karsintojen lähetyksistä sovitaan erikseen siinä mukana olevien joukkueiden kanssa, mukana myös Suomisarjan seuroja. F-liigan karsintojen lähetysoikeudet omistaa Ruutu/Sanoma.

Jos katsojilla on mitä tahansa kysyttävää maksullisista ottelulähetyksistä, niin suosittelemme olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä SalibandyTV:n tukeen.

Lue lisää: Tietopaketti: kaikki olennainen SalibandyTV:stä