SalibandyTV:n tilannekatsaus – päivittyvä seuranta

SalibandyTV

SalibandyTV on Salibandyliiton uusi videoalusta, joka kokoaa kattavasti lajin lähetykset yhteen kanavaan. SalibandyTV-kokonaisuuteen kuuluvat verkkosivusto osoitteessa salibandy.tv sekä Android– ja iOS-striimaussovellukset – näistä kolmesta on nyt betaversiot livenä.

Tällä sivulla seurataan SalibandyTV-projektin etenemistä ja kehitystä. Palveluun tehdään jatkuvasti pieniä ja isompiakin päivityksiä. Tälle sivulle keräämme ne tärkeimmät päivitykset, joten tarjolla on ajankohtaista ja tärkeää tietoa erityisesti seuroille ja otteluiden striimaajille.

SalibandyTV:n tukeen kannattaa olla aina matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos on mitä tahansa kysyttävää tai kommentoitavaa palvelun toiminnasta. Tuen yhteystiedot: SalibandyTV:n tuki

SalibandyTV:n päivittyvä seuranta

Päivitys 4.11.2022: Inssi-Divarin lähetykset maksulliseksi

Vaiheittain kehittyvä SalibandyTV on edelleen betavaiheessa, mutta nyt se on edennyt siihen pisteeseen maksutoiminnot on otettu käyttöön. Inssi-Divarin osalta tämä tarkoittaa sitä, että alkuun ottelulähetykset on katsottavissa ja ostettavissa yksittäisinä. Ottelun hinta on 6,90 €. Lähiaikoina palveluun lisätään koko kauden katseluoikeuden ostamismahdollisuus.

Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”osta liput”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

Jos katsojilla on mitä tahansa kysyttävää maksullisista ottelulähetyksistä, niin suosittelemme olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä SalibandyTV:n tukeen.

Lue lisää: SalibandyTV:n ottelulähetysten maksutoiminnot aktivoitu – Inssi-Divarin lähetykset maksullisiksi

Päivitys 2.11.2022: SalibandyTV:n maksutoiminnot nyt livenä

SalibandyTV:n kehitys on edennyt nyt siihen pisteeseen, että palvelun maksutoiminnot on otettu käyttöön. Toisin sanoen palveluun rekisteröityneet seurat voivat halutessaan pyytää maksuja tuottamistaan lähetyksistä – ja hankkia tuloja seuratoiminnan tueksi.

Maksullisten lähetysten tekeminen SalibandyTV:seen menee siten, että jokainen palveluun rekisteröitynyt (ja maksullisia lähetyksiä tekevä) seura tekee Visma Payn kanssa sopimuksen. Kun sopimus on tehty, niin Visma Paylta tulee sopimustunnus, joka pitää liittää seuran profiiliin. Tämän jälkeen otteluita voi alkaa asettaa maksullisiksi.

SalibandyTV:seen on rekisteröitynyt reilut 100 seuraa – kaikille nämä seurat on kontaktoitu sekä Salibandyliiton viestinnän että Visma Payn toimesta maksutoimintojen aktivoimiseksi. Liitolta on lähtenyt ennakkotieto ja Visma Paylta selkeät ohjeet sopimuksen tekoa varten. Jos seuranne on rekisteröitynyt palveluun, mutta liiton viestintä ja/tai Visma Pay ei ole ollut vielä yhteydessä, niin pyydämme ottamaan yhteyttä SalibandyTV:n tukeen.

Maksullisuus SalibandyTV:seen on rakennettu siten, että mahdollisimman suuri prosenttiosuus lähetystuloista tiliytyy suoraan seuralla, noin 70-80 prosenttia. Homma on tehty myös mahdollisimman helpoksi yhdessä Visma Payn kanssa: kun henkilö X ostaa ottelun seuralta Y, niin automaattisesti menee pieni osuus Visma Paylle maksutapahtumasta, pieni osuus SalibandyTV:lle palvelun ylläpidosta ja loput seuralle. Seurojen ei tarvitse erikseen laskuttaa Visma Payta tai SalibandyTV:tä, vaan kerran kuussa Visma Paylta tulee tilitys seuralle erittelyn kera.

Lähetysten hinnoittelut menevät siten, että alkuvaiheessa maksulliseksi voi laittaa vain yksittäisiä otteluita, joille valittavissa on neljä eri hintaa: ilmainen (free), 3,90e (lite), 5,90e (normal) ja 8,90e (premium). Seurat voivat itse vapaasti päättää hinnat, Inssi-Divaria lukuun ottamatta, jossa hinnoittelu on yhtenäinen. Kuukausi-, kausi- ja mahdollisia muita hinnoitteluita palveluun pyritään lisäämään myöhemmin.

Päivitys 2.11.2022: Katseluhaasteita ratkottu – SalibandyTV toimii nyt moitteetta myös Applen mobiililaitteilla

SalibandyTV:n katselua kiusanneet haasteet on nyt korjattu ja ratkottu – kyseessä on merkittävä edistysaskel palvelun alkutaipaleella ja kehityksessä. Haasteita ja kuvan nykimistä esiintyi erityisesti Applen mobiililaitteilla katsottaessa. Nyt jo katselu on todistetusti toiminut kaksi edellistä viikonloppua moitteetta. Tästä korjauksesta on sadellut SalibandyTV:lle reippaasti positiivista palautetta eri kanavissa. Palautteita voi vilkuilla esimerkiksi Salibandy Suomi -Facebook-ryhmän postauksesta. Muutamia palautteita on nostettu myös tämän tilannepäivityksen alle.

Mitä olette tehneet? Nyt Safarillakin tuntuun toimivan suorat lähetykset ilman jatkuvaa lähetyksen katkeilua. Kiitos siitä.
– Tomi

Eka kertaa toimii iPhonella ilman pätkimistä, Safari-selain käytössä. Eli jumppa tuonut tulosta.
– Tero Leivo

Ainakin nyt pelaa hyvin iPhonella verrattuna aikaisempaan.
– Ville Pietilä

Katsoin iPhone/Safarilla Kirkkonummi Rangersin matsin kokonaan ilman mitään ongelmia! Hienoa!
– Juha Ruokari

Ekaa kertaa koko syksynä näkyi koko lähetys moitteettomasti iPhonella, Safarin-selaimella. Peli oli P22 Happee-TPS. Aiemmat saman sarjan ottelut jääneet näkemättä mobiililla, kun ei ole vaan pyörittänyt. Lähetys pätkinyt muutaman sekunnin välein tai jäänyt kokonaan lähtötelineisiin.
– Roosa Seligson

Päivitys: 1.11.2022: ÄlyTV:llä katselu – suositellaan peilaamista

SalibandyTV:n katselu toimii tällä hetkellä moitteetta sekä mobiilissa että tietokoneilla. Myös älytelevisioilla katselu onnistuu peilauksen avulla hyvin (esim. Chromecast, Airplay jne.). SalibandyTV:n päästä suositellaan lämpimästi käyttämään juuri peilausta, sillä älytelevisioiden selaimilla katselussa voi esiintyä epävakautta. Palvelua ei olla myöskään optimoimassa älytelevisioiden selainkäyttöön. Kehityslistalla ja tavoitteena on tulevaisuudessa kehittää ja lanseerata SalibandyTV:lle oma katselusovellus älytelevisioihin.

Päivitys 21.10.2022: Katseluongelmia korjattu, suositus välttää Safari-selainta

SalibandyTV:tä ajoittain kiusaavia katseluongelmia on jälleen tutkittu tiivisti ja myös korjauksia ja optimointeja tehty. Haasteet tuntuvat keskittyvän Applen Safari-selaimiin. Toisin sanoen esimerkiksi Windows- ja Android-laitteilla katselu on onnistunut valtaosin moitteetta. Näin ollen SalibandyTV:n suunnalta suosittelemme mahdollisuuksien mukaan käyttämään jotain muuta selainta (esim. Google Chrome tai Mozilla) katseluun – varsinkin, jos Safari-katselussa ilmenee epävakautta. Pyydämme edelleen katsojia raportoimaan aktiivisesti mahdollisista katseluongelmista SalibandyTV:n tukeen: salibandytv@salibandy.fi.

Päivitys 21.10.2022: Striimattavien otteluiden määrää nostetaan – ”Kapasiteetti ei enää täysi”

Ottelumäärät ovat kasvaneet tasaisesti ja merkittävästi SalibandyTV:ssä. Samalla myös vaadittavan kapasiteetin määrää on kasvanut. Palvelussa on muutamia kertoja esiintynyt kiusallisesti tilanteita, jossa striimaajalle on tullut ottelua luodessa ilmoitus, että SalibandyTV:n kapasiteetti on täysi kyseisenä ajankohtana. Esimerkiksi näin kävi viime viikonloppuna P22-sarjan ottelussa Oilers-EräViikingit. SalibandyTV:n kapasiteettia nostetaan siten, että jatkossa vastaavia ongelmia ei esiinny.

Päivitys 14.10.2022: Maksullisuuteen siirtyminen odottaa vielä, katseluhaasteita ratkotaan

SalibandyTV:tä kehitetään jatkuvasti. Kiireisimpänä ja tärkeimpänä kehityslistalla on ajoittaiset katseluongelmat, joita tuntuu esiintyvän erityisesti mobiilikatselussa. Näistä SalibandyTV:n suuntaan on sadellut arvokasta ja rakentavaa palautetta lajiyhteisöltä – tuoreeltaan asiasta jaettiin kokemuksia myös mm. Facebookin Salibandy Suomi -ryhmässä. Tilannetta on selvitelty, parannuksia tehty ja lisätty entisestään ns. lokitusta, jotta haasteiden syyt selviäisivät ja ne saataisiin aukottomasti ratkottua. Kun katseluhaasteet on taklattu, niin SalibandyTV:seen lisätään maksutoiminnot, ensimmäiseksi Inssi-Divariin. Toistaiseksi siis Inssi-Divarin ja kaikki muut SalibandyTV:n ottelut ovat katsottavissa maksutta. Kun maksullisuus otetaan käyttöön, niin siitä viestitään näkyvästi sekä seuroille että koko lajiyhteisölle.

Päivitys 14.10.2022: Yli 10 000 rekisteröitynyttä katselijaa

SalibandyTV:n striimi- ja katselumäärät jatkavat kasvuaan. SalibandyTV lanseerattiin virallisesti 15.9.2022 – palveluun on perjantaihin 14.10.2022 mennessä rekisteröinyt jo tasan 100 seuraa ja 10 640 katselijaa.

Päivitys 13.10.2022: Tallennetoimintoja kehitetty, muuta pienkehitystä

SalibandyTV:ssä on ajoittain esiintynyt ottelutallenteiden osalta pilkkoutumista. Tätä on saatu korjattua. Muistutuksena striimaajille ja seuroille, että tallennelinkki SalibandyTV:stä löytyy seuraavalla polulla: Salibandy.tv -> kirjaudu striimaajana -> striimaajan hallintapaneeli -> ottelutallenteet -> valitse ottelu -> tallenteen videolinkki. Lisäksi SalibandyTV:seen on tehty muita useita pieniä päivityksiä viikon aikana, esimerkiksi tuleviin otteluihin on lisätty otteluiden alkamisaika etusivulle.

Päivitys: 12.10.2022: Miksi SalibandyTV vaatii aina kirjautumisen?

SalibandyTV:n suuntaan on tullut jonkun verran uteluita, että miksi vaadimme SalibandyTV:seen aina kirjautumisen? Vastaus seuraavassa: syitä on useita, ensinnäkin koemme, että vaiva pieni, sillä iso osa peleistä on katsottavissa maksutta ja striimaaminenkin on maksutonta. Meille palvelun rakentajana ja ylläpitäjänä tiedon kerääminen on monin tavoin merkityksellistä. Voimme mm. suositella sisältöjä, voimme kehittää palvelua paremmin (tiedämme mikä toimii ja mikä ei), väärinkäytökset vähenevät, voimme ohjeistaa käyttäjiä tehokkaammin ja kirjautumistietojen avulla voimme jatkossa rakentaa myös toimintoja, joilla voi fanittaa tiettyä seuraa ja saada päivityksiä suosikkiseuraltaan. Lisäksi kun lähiaikoina liitämme palveluun maksutoiminnot, niin jo siinä vaiheessa on pakko tietää maksajan tiedot, jotta oikeudet sisältöihin menevät oikein. Ja sujuvasti se kirjautuminen näyttää toimivan, sillä palveluun on rekisteröitynyt jo lähes 10 000 katselijaa.

Päivitys 7.10.2022: Lisää ottelu -sivua muokattua

SalibandyTV:n striimaajat lisäävät ottelut ennen striimaamista SalibandyTV:n hallintapaneliin lisää ottelu -sivun kautta. Sivua on nyt hieman päivitetty. Merkittävin muutos on ottelun kesto -valikon muokkaus. Aiemmin valittavana oli vain 1h, 2h ja 3h kestot otteluille. Nyt tarjolla on 30min lähtien enemmän vaihtoehtoja, aina 3h asti. Tällä pyritään ohjaamaan striimaajia valitsemaan itselleen vai tarvittu ”kaista” striimaamista varten. Esimerkiksi 2x15min junnupeleille tunti oli liian pitkä varaus. Optimointi tässä on tärkeää sillä, SalibandyTV:n ylläpitokustannuksille on merkityksellistä se, että kuinka monta ottelua palvelun pitää pystyä pyörittämään samaan aikaan. SalibandyTV:n suuntaan on myös tullut muutamia toiveita, että kokonaisia pienempien junnujen turnauspäiviä haluttaisiin striimata yhteen putkeen SalibandyTV:seen ja varattavissa olisi oltava jopa 5-9h lähetysaikoja. Tämän vaihtoehdon toteutusta ja lisäämistä palveluun vielä pohditaan.

Päivitys 7.10.2022: Maksutoiminnot eivät vielä käytössä

SalibandyTV:ssä ei vielä ole maksutoimintoja käytössä, joten kaikki palvelussa olevat ottelut ovat ilmaiseksi katsottavissa – tämä koskee myös Inssi-Divaria. Teknisesti palvelussa kaikki on jo valmiina maksullisia otteluita varten, mutta käyttöönottoa lykätään riskienhallinnan näkökulmasta. Striimaaminen onnistuu SalibandyTV:n kautta hyvin ja katselukin monin tavoin, mutta erityisesti mobiilikatselussa (läppärillä/desktopilla toimii) on vielä sen verran epävakautta, että se halutaan viilata aukottomasti toimimaan ennen kuin maksua voi pyytää. Ensimmäiseksi maksutoiminnot otetaan käyttöön Inssi-Divarissa. Tämän jälkeen ne avataan vapaasti myös kaikkien muiden striimaavien seurojen käyttöön. Pyytääkseen maksua otteluista tulee seurojen tehdä sopimus Visma Payn kanssa. Tästä tulee lähiaikoina tietoa suoraan seuroille SalibandyTV:ltä ja Visma Paylta.

Päivitys 6.10.2022: Kehityslistan kärjessä

SalibandyTV:n alkuvaiheessa keskitytään voimakkaasti ns. peruskallion rakentamiseen eli siihen, että palvelun perusasiat toimivat hyvin ja luotettavasti. Joka viikko tapahtuu kehitystä ja ominaisuuksia lisätään pala kerrallaan. Tällä hetkellä kehityslistan kärkipäässä on mm. seuraavia asioita:

  • Maksutoiminnot
  • Katseluongelmien selvittäminen (erityisesti mobiilissa, myös älyTV-katselussa kehitettävää)
  • Tallenteiden pirstaloitumisen selvittäminen
  • Vieraspelien striimaamisen mahdollistaminen (nyt onnistuu harjoituspelin tekemällä)
  • Kello- ja tulostaulutoiminnot SalibandyTV:n striimaussovelluksiin
  • Lataa videoita -toiminto (maalikoosteita ja muita videoita varten)

Päivitys 5.10.2022: Virheilmoituksia muokataan, ottelujen kestoja optimoidaan

SalibandyTV on viime aikoina antanut katsojille turhan usein ilmoituksen This content is currently unavailable. Tämän ilmoituksen takana on ollut joko A) ottelun SalibandyTV:seen luonut seura ei striimaakaan ottelua palveluun tai B) ottelu on jo päättynyt. Näitä tilanteita pyritään jatkossa välttämään paremmilla virheilmoituksilla sekä optimoimalla siten, ettei meneillään olevissa otteluissa enää näy jo päättyneitä otteluita. Lisäksi striimaajille tuodaan enemmän vaihtoehtoja otteluiden kestoiksi.

Päivitys 3.10.2022: Striimaajilta reippaasti positiivista palautetta

Jos katselussa mobiilin puolella on vielä kehitettävää, niin siinä samassa SalibandyTV on saanut todella paljon positiivista palautetta striimaajilta viime päivinä. Striimaajat ovat mm. kehuneet palvelun käytön helppoutta, sen toimivuutta striimaamisen osalta sekä yleisesti palvelun ideaa ja visiota. Ohessa kerättynä muutamia palautteita:

Tuote on toiminut hyvin ja kun opin käyttämään sitä entistä paremmin, saamme siitä vielä enemmän irti. Kiitos, tämä vie pelikokemuksen seuraavalle tasolle! (Lempäälän Kisa)

Lopuksi vielä, iso plussa salibandy tv:n lanseerauksesta. Mielestäni loistava idea, jollaista on laji kaivannutkin. Toteutuksessa on vain vielä parantamisen varaa! (Inssi-Divari seuraaja)

Meillä nyt kahdesta pelistä yhtäaikainen live menossa ja hyvin tykittää SalibandyTV. (Northern Stars)

Olen kuvannu 6 peliä hyvällä menestyksellä Salibandytv:hen ja kaikki on onnistunnu hyvin. Kaapeliyhteys on ollu 100/100M. Striimi on menny samalla kertaa myös Youtubeen, jotta katsojat voi vielä valita siirtymävaiheessa. Nyt näkyi tapahtuu luodessa myös kenttä, maksu mahdollisuudesta joka ei vielä toimi. Luottavainen olen alustaan, kun korjaukset tulee nykyisiin puutteisiin, esim. seuran joukkueiden nimet on mitä sattuu vielä. Joutuu tehdä tapahtuman harjoituspelinä. (Nibacos)

Hyvin toimii lähetys pelissä LNM-Hawks. Puhelimesta crome cast:lla telkkariin. Vähän äänentoiston ongelmaa kommentoijan mikrofonissa, mutta se on seuran lähetyskamoista kiinni. Hyvä selostus. Kiitos tästä, kun ei tällä kertaa päässyt paikan päälle. (Inssi-Divarin seuraaja)

Salibandy.tv on huikean hieno innovaatio, ja sille pitää antaa mahdollisuus ja aikaa. (lajin seuraaja)

SalibandyTV:stä helppo antaa palautetta meidän osalta, että toiminut lähetyksien kannalta hyvin. Eilenkin taisi olla noin 120 katsojaa livenä SuomiSarja-ottelussamme. Ja tärkeintä, että sitä tällä hetkellä kehitetään kokoajan paremmaksi. (Blackbirds)

Hyvä juttu tämä sb-tv. Uutta pitää ja on hyvä kehittää. Muutaman vuoden oon myynyt aikanaan softaa ja ei oo tavatonta, että alussa on haasteita. Varsinkin tässä palvelussa, missä toimintaan vaikuttaa molemmissa päissä käyttäjien laitteet ja nettiyhteydet. (lajin seuraaja)

Kiitos nopeasta avusta. Kanavakoordinaattori soitti minulle eilen heti viestin laitettuani. Jatkakaa samaan mailiin niin tästä tulee oikein hyvä. (Sudet)

Päivitys 3.10.2022: Mobiilikatselussa ongelmia, tallenteiden pirstaloituminen

Viikonloppuna SalibandyTV:n palautelaatikkoon (salibandytv@salibandy.fi) sekä somekanaviin tuli viikonloppuna tietoa palvelun katseluonglemista. Nämä ovat tarkentuneet siten, että SalibandyTV:n mobiilikatselussa esiintyy ongelmia sekä Androidilla että iOS:llä. Läppärillä ja pöytäkoneilla katselu toimii ongelmitta, joten toistaiseksi suosittelemme käyttämään niitä. Mobiilikatselun ongelmia pyritään ratkomaan mahdollisimman pian. Lisäksi ottelutallenteiden ajoittaista pirstoutumista useampaan osaan tutkitaan.

Päivitys 1.10.2022: Maksutoiminnot eivät vielä käytössä

SalibandyTV:seen liitetään lähiaikoina maksutoiminnot, jotka on toteutettu yhteistyössä Visma Payn kanssa. Jokainen maksullisia otteluita tuottava seura tekee Visma Payn kanssa sopimuksen, jonka avulla maksullisuus ja maksuliikenne toteutetaan. Teknisesti maksutoimintojen osalta kaikki on valmiina, mutta riskienhallinnan näkökulmasta maksutoimintoja ei vielä oteta käyttöön. Palvelun toimintavarmuudesta ja vakaudesta halutaan vielä lisää näyttöjä sekä striimaajien on vielä hyvä tullut paremmin tutuksi uuden palvelun kanssa. Ensimmäiseksi maksutoiminnot otetaan käyttöön Inssi-Divarin osalta. Kun maksutoiminnot otetaan käyttöön Inssi-Divarissa ja muissa sarjoissa, Salibandyliiton viestintä viestii ja ohjeistaa asiasta selkeästi.

Päivitys: 28.9.2022: Striimausasetusten suositukset

Striimaajien asetuksilla on merkittävä vaikutus lähetysten toimivuuteen. SalibandyTV:n striimauksen suositellut asetukset ovat seuraavat:

Striimi tulisi syöttää muodossa:
1. H.264, 1920×1080 @max 8-10mbps
2.Framerate: 25 fps(suositeltu) tai 50 fps (EI 30/60 fps)

Joskus koodaimet ja striimerit eivät välitä oikeita FPS tietoja tai tulkitsee sen 0:na, tämä voi aiheuttaa häikkää striimeissä. (etenkin paikoissa, missä netin upload saattaa vaihdella tai ei ole kiinteää hyvää, nopeaa ja stabiilia nettiyhteyttä lienee perusteltua käyttää 720p50 tai jopa 720p25.)

Kun käytätte SalibandyTV-mobiilisovelluksia lähetyksen tuottamiseen, käyttäkää videon resoluutiota 1920×1080 (tämän voi valita sovelluksen asetuksista). Pyrkikää mahdollisuuksien mukaan käyttämään aina langallista internetyhteyttä, sillä epävakaa nettiyhteys voi vaikuttaa lähetyksen laatuun huomattavasti. Jos on tiedossa, että hallilla oleva wifi-yhteys on heikko, mahdollisuuksien puitteissa kannattaa tuoda oma liittymä mukaan, josta ottaa nettiyhteyden mobiililaitteeseen. Tällä varmistetaan, että nettiyhteys jota käytetään striimaamiseen olisi vain yhdessä laitteessa kiinni (mobiililaite jolla striimataan).

Päivitys: 26.9.2022: Joukkueiden logoja ja kansikuvia lisätty, seurojen nimiä muokattu

Seurojen logoja ja kansikuvia lisätään SalibandyTV:seen kootusti Salibandyliiton viestinnän toimesta parin viikon välein. Tällä kertaa näitä lisättiin noin 50 seuran osalta. Samalla palvelussa muokattiin seurojen nimiä. Ne tulevat suoraan tietokannasta, joten seuran ns. käyttönimi saattaa olla hieman erilainen kuin tietokannasta tuleva, esim. Urheiluseura Imatran Voima -> Imatran Voima. Kun seurojen logot on lisätty palveluun, ne ilmestyvät automaattisesti otteluihin.

Päivitys 25.9.2022: Tallenteiden lataustoiminto lisätty

Striimaajien on nyt mahdollista ladata oman seuransa/joukkueensa otteluiden tallenteet SalibandyTV:stä. Toiminto löytyy polulla: Salibandy.tv -> kirjaudu striimaajana -> striimaajan hallintapaneeli -> ottelutallenteet -> valitse ottelu -> tallenteen videolinkki

Päivitys: 22.9.2022: Vauhdikas alku – lukuja

SalibandyTV:n alku on ollut vauhdikas: sisällä 84 rekisteöityä seuraa, yli 6000 rekisteröityä katselijaa ja pelejä striimattu syyskuussa noin 150.

Päivitys 15.9.2022: Virallinen lanseeraus

SalibandyTV on virallisesti lanseerattu. Lisätietoja:
SalibandyTV nyt livenä – katso tietopaketti salibandyn lähetyksistä

Päivitys 14.9.2022: iOS striimaussovellus toimii, kirjautumisbugi korjattu

Applen iOS-striimausovelluksesta löytyi syyskuun alussa bugi, joka esti kirjautumisen sovellukseen. Bugi korjattiin heti ja laitettiin Appelle päivitykseen, mutta Applella kesti harmillisen kauan (lähes kaksi viikkoa) hyväksyä päivitys. Sama bugi oli myös Androidin striimaussovelluksessa, mutta se saatiin kuntoon reilussa vuorokaudessa. Nyt siis sekä iOS:n että Androidin striimausovellukset toimivat normaalisti.

Päivitys 26.8.2022: Betaversio livenä

SalibandyTV on Salibandyliiton uusi videoalusta, joka kokoaa kattavasti lajin lähetykset yhteen kanavaan. SalibandyTV-kokonaisuuteen kuuluvat verkkosivusto osoitteessa salibandy.tv sekä Android– ja iOS-striimaussovellukset – näistä kolmesta on nyt betaversiot livenä.

Lisätietoja:

Jussi Ojala
Jussi Ojala
Viestintäjohtaja
Viestinnän kokonaisvastuu, sisällöntuotanto ja sen suunnittelu, mediayhteydet, SalibandyTV
Atte Palonen
Kanavakoordinaattori, SalibandyTV
SalibandyTV:n tukitoiminnot ja asiakaspalvelu sekä kehittäminen ja markkinointi