Inssi-Divarin ja Naisten Divarin ottelut katsottavissa SalibandyTV:ssä – näin lunastat katseluoikeudet

Salibandyn miesten toiseksi korkeimman sarjatason Inssi-Divarin ja naisten toiseksi korkeimman sarjatason Naisten Divarin kaikki ottelut ovat katsottavissa SalibandyTV:stä.

Tausta: Tietopaketti: kaikki olennainen SalibandyTV:stä

SalibandyTV on Salibandyliiton oma videoalusta, joka on ollut pystyssä reilun vuoden. Jo viime kaudella palvelussa näytettiin Inssi-Divarin otteluita. Tälle kaudella palveluun tuli uutena sarjana Naisten Divari.

SalibandyTV kasvaa kovaa vauhtia, sillä lähetys- ja katsojamäärät kasvavat jatkuvasti. Otteluita palveluun on striimattu jo yli 5 000, joista tällä kaudella jo lähes 2000. Rekisteröityneitä katsojia palvelussa on jo yli 33 000.

Inssi-Divarin yksittäisen ottelun hinta on 6,90e ja koko kauden katseluoikeuden voi lunastaa hintaan 49,90e. Naisten Divarissa yksittäinen ottelu kustantaa 4,90e ja koko kausi 29,90e.

Kausikortilla näkee kaikkien joukkueiden kaikki ottelut, eli kaikki sarjan pelit. Kausikorttia ostaessa käyttäjä valitsee aina mille joukkueelle haluaa osoittaa tukensa eli rahat. Kausikortin ostaminen tapahtuu samalla tavalla kuin yksittäisen ottelun: valitse haluttu peli ja sieltä joko kausikortti tai yksittäinen ottelu.

Sekä Inssi-Divarissa että Naisten Divarissa karsinnat (Suomisarjaan) ja F-liigan karsinnat eivät kuulu kausikortin piiriin. F-liigan karsintojen lähetysoikeudet omistaa Ruutu.

Linkkejä:
Inssi-Divari tilastot tulospalvelussa
Naisten Divarin tilastot tulospalvelussa

 

Inssi-Divari

Näin katsot otteluita SalibandyTV:stä:

OSOITE – Avaa osoite salibandy.tv.

KATSELULAITTEET –  SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”. Huomioi, että katselijoilla ja striimaajilla ja eri kirjautuminen.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT –  Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

KAUSIKORTIT – Tietyissä sarjoissa ja tapahtumassa (Inssi-Divari, Naisten Divari, Champions Cup, maaottelut jne.) sarjan tai tapahtuman kaikki ottelut voi katsella kausikortin ostamalla. Kausikortin lunastaminen tapahtuu samalla tavalla kuin yksittäisen ottelun katseluoikeuden ostaminen: valitse joku ko. sarjan ottelu ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Sieltä aukeaa myös kausikortin ostomahdollisuus.

ASIAKASPALVELU – Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa, laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

Linkki: SalibandyTV tuki ja ohjeita häiriötilanteisiin

Naisten Divari SalibandyTV

Jaa artikkeli