Inssi-Divarin naisten sarja vauhtiin lauantaina – SalibandyTV:n kausikortit nyt myynnissä

Inssi-Divarin miesten ja naisten kaikki runkosarjan ottelut nähdään jälleen SalibandyTV:ssä.  Naisten sarja starttaa tulevana lauantaina paikalliskierroksella, ja SalibandyTV:n kausikortit sen peleihin ovat myynnissä. 

Salibandyliiton toiseksi korkein sarjataso kulkee miehissä kolmatta ja naisissa nyt ensimmäistä kautta Inssi-Divarin nimellä. Taustalla on merkittävä ja monivuotinen kumppanuus Insinööriliiton kanssa.

Tausta: Taas askel yhdenvertaisuudessa: Myös naiset pelaavat nyt Inssi-Divaria

Sarjan kaikista otteluista on viime kausien tapaan tarjolla suora ottelulähetys. Kanavana toimii Salibandyliiton oma videoalusta SalibandyTV. Lähetystuotannoista vastaavat seurat itse. Kaikissa lähetyksissä on selostus ja tulosgrafiikat.

Valitulla kausipaketilla näkee kaikki Inssi-Divarin sen sarjan runkosarjan ottelut. Inssi-Divarin naisten sarjan osalta yksittäisen ottelun hinta on 5,90 € ja kausipaketin 34,90 €. Inssi-Divarin miesten sarjan yksittäinen ottelu maksaa 6,90 €. Kausipaketin hinta on 59,90 €.

Kausikorttia ostaessa käyttäjä valitsee aina mille joukkueelle haluaa osoittaa tukensa eli rahat. Kausikortin ostaminen tapahtuu samalla tavalla kuin yksittäisen ottelun: valitse haluttu peli ja sieltä joko kausikortti tai yksittäinen ottelu.

Inssi-Divarin karsinnat (Suomisarjaan) ja F-liigan karsinnat eivät kuulu kausikortin piiriin. F-liigan karsintojen lähetysoikeudet omistaa Ruutu.

– SalibandyTV jatkaa kasvu-uralla, rekisteröityjen katselijoiden määrä on noussut vajaat 90 prosenttia ollen jo yli 50 000, rekisteröityneitä seuroja oli jo 160, ja viime kaudella striimattiin yli 5 000 ottelua, siinäkin kasvua oli edelliskauteen verrattuna lähes 70 prosenttia, Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala avaa.
– SalibandyTV on tehty palvelemaan suomalaista salibandyä, sen seuroja ja seuraajia. Arvopohja rakentuu siitä, että striimaaminen on ilmaista ja mahdollisista lähetystuloista tilitetään mahdollisimman suuri osuus seuroille eikä esimerkiksi ulkomaiselle palveluntarjoajalle. Siksi Inssi-Divarissakin on tärkeää valita kausikorttia ostaessa seura, jolle haluaa osoittaa tukensa.

Linkki: Tietopaketti: kaikki olennainen SalibandyTV:stä

Avauskierroksen ottelut lauantaina 21.9.

Klo 14.00 Northern Stars–Jokerit (lähetykseen)
Klo 15.00 Blue Fox–SB Nivala (lähetykseen)
Klo 15.00 Pirkat–Häme Stars (lähetykseen)
Klo 15.00 FB Factor–HaHe (lähetykseen)
Klo 17.00 SalBa–SBS Wirmo (lähetykseen)

Jaa artikkeli