Inssi-Divarin kaikki ottelut SalibandyTV:ssä – kausikortit nyt lunastettavissa, tue omaa seuraa!

Salibandyn miesten Inssi-Divarin kausi pyörähtää käyntiin perjantaina 15.9.2023. Kaikki sarjan ottelut ovat katsottavissa SalibandyTV:ssä.

Salibandyliiton toiseksi korkein sarjataso kulkee toista kautta Inssi-Divarin nimellä. Taustalla on merkittävä ja monivuotinen kumppanuus Insinööriliiton kanssa. Joukkueita sarjassa on 14.

Sarjan kaikista otteluista on viime kausien tapaan tarjolla suora ottelulähetys. Kanavana toimii Salibandyliiton oma videoalusta SalibandyTV. Lähetystuotannoista vastaavat seurat. Kaikissa lähetyksissä on selostus ja tulosgrafiikat.

Inssi-Divarin hinnat SalibandyTV:ssä: yksittäinen ottelu 6,90e, kausikortti 49,90e. Kausikortilla näkee kaikkien joukkueiden kaikki ottelut, eli kaikki sarjan pelit. Kausikorttia ostaessa käyttäjä valitsee aina mille joukkueelle haluaa osoittaa tukensa eli rahat. Kausikortin ostaminen tapahtuu samalla tavalla kuin yksittäisen ottelun: valitse haluttu peli ja sieltä joko kausikortti tai yksittäinen ottelu.

Inssi-Divarin karsinnat (Suomisarjaan) ja F-liigan karsinnat eivät kuulu kausikortin piiriin. F-liigan karsintojen lähetysoikeudet omistaa Ruutu.

– Nyt on käynnissä SalibandyTV:n kakkoskausi. Merkit ovat palvelun osalta lupaavia. Avauskaudella (2022-2023) palvelussa näytettiin yli 3000 ottelua, tällä kaudella voi olla, että ottelumäärään voi pistää ykkösen eteen. Rekisteröityneitä katsojia palvelussa on jo lähes 30 000, Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala kommentoi ja jatkaa:

– SalibandyTV on tehty palvelemaan suomalaista salibandyä, sen seuroja ja seuraajia, ei kartuttamaan vaikkapa Salibandyliiton tai jonkun ulkomaalaisen striimitoimijan kassaa. Tämä on arvo, joka myös puhuttelee seuroja. Maksullisten lähetysten osalta pihvi on siinä, että SalibandyTV kotiuttaa mahdollisimman suuren summan seuralle. Siksi Inssi-Divarissakin on tärkeää valita kausikorttia ostaessa seura, jolle haluaa osoittaa tukensa.

Linkki: Inssi-Divarin verkkosivut

Inssi-Divarin avausviikonloppu

Perjantai 15.9.2023
18.30 Hawks – M-Team – lähetys
19.00 Rangers – Koovee – lähetys

Lauantai 16.9.2023
17.00 Tiikerit-ÅIF – lähetys
17.00 Josba-SaiPa – lähetys
17.30 Happee Steamers – O2-Jyväskylä – lähetys
18.30 Konnat – LNM – lähetys

Sunnuntai 17.9.
17.00 Josba – Karhut – lähetys

Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä

OSOITE – Avaa osoite salibandy.tv.

KATSELULAITTEET – SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT – Osa SalibandyTV:n otteluista on maksullisia ja osa maksuttomia. Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

ASIAKASPALVELU – Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa tai missä tahansa muussa SalibandyTV:seen liittyvässä asiassa, niin laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

SalibandyTV-infoja: Tietopaketti: kaikki olennainen salibandylähetyksistä

Jaa artikkeli