Aki Mäkinen ja Anette Havana Anfran kuukauden pelaajat divareissa

Joulukuun kuukauden Anfra-pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa M-Teamin puolustaja Aki Mäkinen ja Naisten Divarissa Helsinki Unitedin hyökkääjä Anette Havana. Toiseksi ylimmän sarjatason kuukauden pelaajat ovat jatkossa uuden kaupallisen yhteistyön myötä kuukauden Anfra-pelaajia.

Inssi-Divaria johtavan M-Teamin puolustaja Aki Mäkinen oli tehoilla kaikissa joukkueensa neljässä joulukuun ottelussa, joista ”Tiimi” voitti kolme. Kuukauden kruunanneessa 9–3-kotivoitossa SaiPasta Mäkinen teki maalin ja syötti kaksi. Kaikkiaan hän on koonnut kauden 17 ottelussaan jo tehot 3+20, ja plusmiinustilastossa komeilee lukema +16.

SSV:n kasvatti on edustanut M-Teamia jo vuodesta 2016, ja tilastoissa on 23 liiga- ja 156 divariottelua. Tehoja on divarissa kertynyt jo melkein piste per peli -tahtia eli 33+112=145.

Anette Havana oli tehoilla Helsinki Unitedin joulukuun molemmissa otteluissa, joista tuloksina oli vieraissa maalin tappio Northern Starsille ja maalin voitto Blue Foxista. United in sarjassa viidentenä voitettuaan 11 ottelustaan viisi peliajalla ja yhden Anette Havanan syöttämällä jatkoaikamaalilla. Havana on joukkueensa pistekärki 11 ottelun tehoillaan 12+5. Koko sarjan pistepörssissä hän on seitsemäntenä ja maalipörssissä neljäntenä.

Anette Havana on pelannut vuodesta 2013 alkaen liigaa Papasissa, Crackersissa sekä M-Teamissa ja vuodesta 2021 alkaen Helsinki Unitedissa, jossa sarjataso kahden kauden jälkeen vaihtui Naisten Divariin. Liigassa syntyi 79 ottelussa 35 maalia ja seitsemän syöttöpistettä.

Divarien kuukauden pelaajat valitaan sarjojen valmentajien äänestyksellä.

– Aloitimme yhteistyön Inssi-divarin kanssa, koska Anfralla on halu olla tukemassa suomalaista urheilua. Kuukauden pelaaja -palkinnot herättivät keskustelua, joten päätimme lähteä tarjoamaan apua siinä asiassa, Anfran markkinointivastaava Konsta Kivioja taustoittaa.

Anfra on ympäri Suomen toimiva ja monipuolisesti palveleva betoni- ja infrarakentaja. Keskeisintä osaamistamme ovat paikallavalettavat betonirakenteet, rakennesuunnittelu sekä infrarakentaminen teollisuuden, yritysten ja julkisen puolen hankkeisiin. Erikoisalaamme ovat sähköasemat, tuulivoimaloiden infra sekä väestönsuojat.

Anfran sivuille

Kuvat: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli