Koovee

Kooveen hyökkäystrio Segerman-Ojala-Salomaa lennokkaassa vauhdissa – katso maalikoosteita

Kooveen hyökkäystrio Samuli Segerman, Niko Ojala ja Samuli Salomaa on kauden edetessä löytänyt yhteisen sävelen, jonka tahdissa vastustajan maaliverkko on soinut tiuhaan – samalla Koovee on kerännyt sarjapisteitä alkukautta parempaan tahtiin.

Joulukuun alun jälkeen joukkue on voittanut kuudesta pelaamastaan ottelusta neljä. Näissä kuudessa ottelussa edellämainittu kolmikko on tehnyt yhteensä 29 tehopistettä. Helsinkiläinen salibandy-yleisö sai nauttia punapaitaisesta pyörremyrskystä vuoden ensimmäisessä ottelussa, kun tehokolmikko hurjasteli keskenään yhdeksän maalia Kooveen hakiessa täydet sarjapisteet sarjan kärjessä paahtavalta M-Teamilta.

Kolmatta Inssi-Divari.kauttaan pelaava kokenut Samuli Salomaa operoi oikeassa laidassa 270 runkosarjaottelun kokemuksella pääsarjoissa ja on seuran kaikkien aikojen pelaaja liigatasolla sekä pelattujen runkosarjaotteluiden että tehtyjen maalien osalta. Maalinteon jalon taidon taitava Salomaa on kuluvalla kaudella joukkueen sisäisen maali- ja pistepörssin ykkönen tehoin 26+14=40. Huikeiden otteiden ansiosta Salomaa valittiinkin tammikuun kuukauden pelaajaksi.

Vasemmalla laidalla taituroiva Samuli Segerman on 25-vuotiaana yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista ottelumäärällä mitattuna. Tilillä on pääsarjoissa 154 runkosarjan ottelua ja liigadebyyttinsä ylöjärveläinen teki jo kaudella 2013-14 Nokian KrP:n nutussa. Mies on kuluvan kauden aikana löytänyt pistejyvänsä ja pelaa uransa neljännellä Inssi-Divarikaudella selkeästi tehokkainta kauttaan ja on summannut tähän mennessä tehot 11+12=23.

Kokeneiden laitahyökkääjien välissä operoiva 19-vuotias Niko Ojala pelaa ensimmäistä kokonaista kauttaan miesten pääsarjoissa. Hän on ottanut oman paikkansa miesten joukossa vakuuttavasti. 17 ottelussa tehot 6+10=16 kerännyt Ojala viihtyy pienissä tiloissa, joista hän pienestä koostaan huolimatta tulee usein pallon kanssa ulos vikkelien käsiensä ja pelikäsityksensä ansiosta.

Koovee tarvitsee kolmikolta loppukauden aikana tehokkaita otteita joukkueen taistellessa paikasta kevään pudotuspeleihin ja F-liigakarsintoihin. Koovee lähtee metsästämään tärkeitä sarjapisteitä jälleen tulevana lauantaina, kun miehet matkaavat Joensuuhun Josban vieraaksi. Kaikki Inssi-Divarin ottelut ovat katsottavissa SalibandyTV:stä.

Teksti: Koovee
Kuva: Juhani Järvenpää

Maalikoosteita Kooveen viimeisimmäistä otteluista:

Jaa artikkeli