Inssi-Divarin viikonlopussa jännitetään viivojen molemmin puolin – katso suorana SalibandyTV:stä

Inssi-Divarin viikonlopun ohjelmassa on kahdeksan ottelua, ja ne ovat nähtävissä paitsi parhaiten paikan päällä myös kotisohvilla SalibandyTV:n suorina striimeinä. Yksi ottelu näkyy 6,90 euron hintaan ja koko loppukausi pudotuspeleineen edelleen kausitilauksella, jonka hinta tässä vaiheessa on enää 29,90. Ja siihen hintaan tilaaja tukee samalla valitsemaansa suosikkijoukkuetta.

Sarjataulukossa ollaan kutkuttavissa asemissa, kun 26 kierroksen runkosarjaa on jäljellä joukkueesta riippuen viidestä seitsemään ottelua ja asetelmat niin kärjessä kuin taulukon rajaviivoillakin ovat tasaisia.

TEHO Sport Suomen Cupin välierässä OLS:ia 50 minuuttia piinannut M-Team pitää edelleen kärkipaikkaa, mutta ottelun enemmän pelannut LNM vaanii vain kahden pisteen päässä. Kuusi parasta jatkaa kautta F-liigakarsinnoissa liigan kahden viimeisen kanssa, jotka näillä näkymin ovat EräViikingit ja FBC Turku. Viivan molemmin puolin on nyt yläpuolella Hawks 33 ja SaiPa 32 pisteellä, kun paikkaa hamuavilla O2-Jyväskylällä on 29 Kooveella sekä Josballa 28 pistettä.

Viimeisellä suoran säilyjän paikalla yhdentenätoista on ÅIF 23 pisteessä ja pois karsijan sijoilta pyrkivillä Rangersilla 20 ja Happee Steamersilla 19. Jumbosijalla olevalle Steelersille häämöttää Suomisarja uhkaavasti, kun kaulaa edellä olevaan on jo seitsemän pistettä ja otteluita jäljellä enää kuusi.

Pistepörssin voitossa on kiinni SaiPan Aapo Kilpeläinen saldolla 30+16=46, mutta vain juuri ja juuri, kun 40 pisteen rajalle ovat ehtineet myös LNM:n Eemil Äijälä (43), M-Teamin Eetu Sorvali (42), LNM:n Iiro Savela (40) ja O2-Jyväskylän Aatu Knuuti (40).

Inssi-Divarin tuoreet tunnot tarjoaa Kelpaako piste? -podcast, jota tekevät Severi Hopsu Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa. Etene kuuntelemaan uunituoretta jaksoa vaikkapa tästä tai Pääkallo.fi:n alustuksen kautta.

SalibandyTV:n kausipaketin ostaminen tapahtuu samalla polulla kuin yksittäisen ottelun ostaminen: SalibandyTV -> Kirjaudu —> Valitse ottelu —> Osta liput—> Valitse kausipaketti. Ostaessa tulee valita, että mille seuralle haluaa rahojen kohdistuvan.

Lisätietoa: Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä

Tämän viikonlopun ottelut:

Lauantai 28.1.

Klo 15.00 ÅIF–Koovee
Klo 15.15 O2-Jyväskylä–M-Team
Klo 17.00 SalBa–Karhut
Klo 17.00 Steelers–Josba

Sunnuntai 29.1.

Klo 14.00 Hawks–Saipa
Klo 15.15 Happee Steamers–Josba
Klo 15.30 Koovee–Rangers
Klo 16.00 Karhut–Tiikerit

Jaa artikkeli