Inssi-Divari joukkueet

Inssi-Divari jatkuu kutkuttavista asetelmista – tue omaa seuraasi, osta kausipaketti ja katso kaikki pelit

SalBa sujahtanut Inssi-Divarin kärkeen, F-liigakarsinnan viivalla kutkuttavan tasaista, hännillä Steelers vain kahden pisteen päässä Happee Steamersista! Inssi-Divari jatkuu taas tänä viikonloppuna, ja kaikki ottelut ovat katsottavissa SalibandyTV:stä. Loppukauden kausipaketin voi ostaa nyt hintaan 29,90e.

SalibandyTV on Salibandyliiton uusi videoalusta, joka lanseerattu syksyllä 2022. SalibandyTV kokoaa kaikki lajin lähetykset yhteen alustaan. Seurat tuottavat lähetykset SalibandyTV:seen, näin on myös Inssi-Divarissa.

Vaiheittain kehittyvä SalibandyTV on edelleen betavaiheessa. Nyt palvelu on edennyt siihen pisteeseen, että maksutoiminnot on otettu käyttöön. Marraskuun alussa käyttöön otettiin yksittäisten otteluiden maksullisuus ja nyt lunastettavissa ovat myös kausipaketit.

Inssi-Divarin yksittäinen ottelu maksaa 6,90e. Kausipaketin hinta on 29,90e. Kausipaketilla näkee kaikki Inssi-Divarin runkosarjan ottelut.

– Tätä toimintoa on seurojen puolelta odotettu kovasti ja vihdoin se on saatu liveksi. Kausipaketit ovat tärkeitä seurojen varainhankinnan kannalta. Hinnasta menee valtaosa suoraan seuroille. Ostaessa kausipakettia jokaisen tulee valita seura, jolle haluaa tuen eli rahat osoittaa, Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala kommentoi ja jatkaa:

– Runkosarja on suunnilleen puolivälissä, joten alkuperäistä kausihintaa (49,90e) ei enää voi pyytää. Alkukauden pelit on saanut kuitenkin katsella ilmaiseksi. Nyt kolmella kympillä näkee kaikki loppukauden pelit, joita on noin 90 – ei paha hinta.

Kausipaketilla näkee kaikki Inssi-Divarin runkosarjan ottelut. F-liigakarsintojen (entisen Divarin pudotuspelit) ovat Ruudun lähetysten piirissä.

Kausipaketin ostaminen tapahtuu samalla polulla kuin yksittäisen ottelun ostaminen: SalibandyTV -> Kirjaudu —> Valitse ottelu —> Osta liput—> Valitse kausipaketti. Ostaessa tulee valita, että mille seuralle haluaa rahojen kohdistuvan.

Lisätietoa: Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä

Tämän viikonlopun ottelut:

La 3.12. 15:00 Jyväskylän monitoimitalo Happee Steamers–LNM
La 3.12. 17:00 Raatekankaan Lk Josba–Hawks
La 3.12. 18:30 Sipoo Areena ÅIF–Karhut

Su 4.12. 15:15 Palokan koulukeskus Happee Steamers-Hawks
Su 4.12. 15:30 Spiral-halli Koovee–Tiikerit
Su 4.12. 17:00 Lappeenrannan UT SaiPa–Karhut

Jaa artikkeli