Viime kausi päättyi FBC Turun juhliin

Viime kaudella pelattiin vielä vanhalla Divari-nimellä ja ensi kertaa niin, että sarjan seitsemän parasta pelasivat lopuksi F-liigakarsinnat yhden F-liigan joukkueen kanssa. Runkosarjan äärimmäisen tiukan kärjen muodostivat M-Team (56 pistettä), LNM (55) ja Koovee (54).

Pistepörssin kärjessä oli Kooveen Peteris Trekse (23+44=67) omaa luokkaansa, ja 50 pisteen rajalle ylsivät myös LNM:n Iiro Savela (34+20=54) sekä Kooveen Rolands Kovalevskis (38+12=50).

Heti F-liigakarsinnan ensimmäisellä kierroksella Hawks pudotti viidessä ottelussa liigajoukkue Karhut samalla kun SaiPa yllätti M-Teamin, Josba LNMn ja vielä FBC Turku naulasi kärkiryhmien tuhon päättämällä Kooveen kauden.

Toisessa vaiheessa FBC Turku löi Hawksin neljässä ja Josba SaiPan viidessä ottelussa. Finaalisarjassa jokainen kohtaaminen oli tiukka, mutta FBC Turku oli kolme kertaa niukasti parempi ja juhli kauden päätteeksi viimeinkin F-liigapaikkaa.

Divarin karsinnoissa Rangers piti paikkansa kaatamalla ensin Nibacoksen ja sitten vielä SBS Wirmon, Happee Steamers puolestaan selvitti tiensä Inssi-Divariin lyömällä ensin SB Vantaan ja sitten Loviisan Torin.

Jaa artikkeli