M-Team Rautakoura

Toinen erä ratkaisi kärkikamppailun M-Teamille – katso videot

M-Team kipusi kuuden pisteen johtoon Inssi-Divarin runkosarjassa, kun se kaatoi syyskauden viimeisessä ottelussa kotonaan Limingan Niittomiehet lukemin 6-5.

Sunnuntai-illan ottelu M-Team-LNM oli tasaväkinen ja viihdyttävän vauhdikas. Ensimmäisessä erässä maalit syntyivät vuorotahtiin ja tauolle lähdettiin tasalukemissa 2-2. Tiimin onnistujia olivat marraskuun kuukauden pelaajana palkittu Eetu Sorvali ja ottelun parhaana pelaajana palkittu Ville Rautakoura.

Toisessa erässä Tiimille kirjattiin yksi ratkaiseva maali vastustajaa enemmän. Eetu Sorvali osui toistamiseen ja pistetilinsä avasi myös Kaarlo Mahlberg, viimeistellen Aki Mäkisen oivaltavasta syötöstä Tiimin neljännen maalin. Kun Limingalle vielä merkittiin oma maali, meni erä M-Teamille maalein 3-2.

M-Team Sorvali inssi-divari

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet osuivat kerran. Niittarit tasoittivat erän alussa  ja Ville Rautakouran tyylikäs voittomaali syntyi ajassa 56.51. Hyvin pelannut Niittomiesten Niko Tervo otettiin pois maaliltaan, mutta liminkalaiset eivät onnistuneet tasoittamaan viimeisten minuuttien ylivoimapelillä. Näin jäivät kolme pistettä Ruskeasuolle.

M-Team siirtyy joulutauolle sarjataulukon ykköspaikalla, kuuden pisteen johdossa toista sijaa pitävään Niittomiehiin nähden. Sarja jatkuu Tiimin osalta  keskiviikkona 11.1. kotiottelulla Kooveeta vastaan.