SaiPan Junnilainen ja ErVin kolmikko valitsivat Hawksin

Helsinkiläinen Inssi-Divarissa pelaava Hawks on julkaissut uusia pelaajasopimuksia. Haukkapaidan pukevat ensi kaudella päälleen SaiPasta siirtyvä Lassi Junnilainen, sekä EräViikingeistä siirtyvä kolmikko Aarne Rissanen, Niklas Tuominen ja Leevi Rantala.

Vuonna 1999 syntynyt hyökkääjä Lassi Junnilainen (kuvassa) oli päättyneellä kaudella lappeenrantalaisten neljänneksi tehokkain pelaaja. Kaudella 2022-2023 Junnilainen kirjasi uransa kovimmat tehot Divariin 30+12=42. Hän edusti SaiPaa viimeiset neljä kautta pelaten 114 ottelua tehoin 64+38=102.

Lassi Junnilainen on Haukoille tuttu pelaaja, sillä hän siirtyi SaiPaan kaudelle 2020-2021 Hawksin A-poikien joukkueesta. Tätä ennen hän on edustanut myös Westend Indiansia.

Kasvattajaseura: Vihdin Salisudet

Aarne Rissanen murtautui EräViikinkien F-liigajoukkueeseen jo kaudella 2020-2021. Vuonna 2002 syntyneellä hyökkääjällä on lisäksi pelattuna iso nippu Divarin otteluita EräViikingit Akatemian riveissä. Pääsarjaotteluita hänellä on tilillään 51 yhteistehoin 29+11=40. ”Age” on nopea ja taitava pelaaja, joka pystyy hyvillä hyökkäyskolmanneksen vaistoillaan sekä rakentamaan että viimeistelemään.

Kasvattajaseura: Tikkurilan Tiikerit

Niklas Tuominen on vuonna 2005 syntynyt tulevaisuuden huippulupaus. Hänellä on alla kaksi kautta EräViikinkien F-liigajoukkueessa. Porvoolaislähtöinen puolustaja on ollut isossa roolissa ErVin juniorijoukkueissa ja tulevaa kautta Inssi-Divarissa odotetaan suurella mielenkiinnolla. Tuominen on todella hyvä peruspuolustaja, joka taitaa sekä maalinestopelin kuin pelin avaamisenkin. Työkalupakista löytyy myös terävä laukaus, jota toivottavasti nähdään ensi kaudella enemmän.

Kasvattajaseura: PSS

Hyökkäyksessä oikealla laidalla viihtyvä vuonna 2004 syntynyt Leevi Rantala on kärsinyt urallaan loukkaantumisista mutta tulevan kauden osalta tilanne näyttää lupaavalta. Päättyneellä kaudella hän edusti EräViikinkejä F-liigassa 13 ottelussa. Kaudella 2022-2023 hän edusti Esport Oilersia, jossa iski uransa ensimmäisen liigamaalin. Oilersissa hän iski P22 SM-sarjassa 20 ottelussa komeat tehot 15+19=34. Rantala tunnetaan hyvästä laukauksesta ja maalintekotaidostaan. Hän on kuitenkin monipuolinen hyökkääjä, joka voi pelata usealla pelipaikalla.

Kasvattajaseura: Blackbirds

Hawksin tiedotteesta
Kuva: Esa Jokinen

Jaa artikkeli