Olli Lukkari ja Julia Storskrubb ovat Inssi-Divarin ja Naisten Divarin tammikuun Anfra-pelaajat

Tammikuun Anfra-pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Limingan Niittomiesten Olli Lukkari ja Naisten Divarissa Blue Foxin Julia Storskrubb.

Olli Lukkari on Inssi-Divaria johtavan LNM:n paras pistemies mätettyään kauden 20 ottelussaan 29 maalia ja syötettyään 14. Plusmiinustilasto näyttää komeaa saldoa +29. Lukkari oli pisteillä joukkueensa tammikuun jokaisessa kolmessa ottelussa, kun Niittarit kaatoivat kotonaan Rangersin ja Happee Steamersin sekä välissä vieraissa Josban. Villein ilta osui Josba-otteluun, jossa syntyi neljä maalia ja kirsikaksi kakkuun syöttöpiste. Koko sarjan pistepörssissä Lukkari komeilee Tiikerien Mattias Kokljuschkinin jälkeen kakkosena.

Vuonna 1997 syntynyt Olli Lukkari on edustanut Limingan Niittomiehiä vuodesta 2020 alkaen. Yllä on uralla ollut myös Merikoski SBT:n, OLS:n ja KPS:n värejä.

Julia Storskrubb on Naisten Divarissa kahdeksantena olevan Blue Foxin pisteykkönen lauottuaan 13 ottelussa jo 14 maalia ja syötettyään seitsemän. Siniketut pelasivat tammikuussa kaksi sarjaottelua, joissa tuli kotona komea 10–2-voitto Northern Starsista ja vieraissa 5–8-tappio SBS Wirmolle. Julia Storskrubb vastasi molemmissa peleissä isosti joukkueensa hyökkäystehoista, kun Northern Starsia vastaan syntyi tehot 4+2 ja Wirmon vieraanakin hattutemppu.

Vuonna 2003 syntynyt Julia Storskrubb on Blue Foxin oma kasvatti, joka on noussut junioreista edustusjoukkueeseen ehtien kerätä kokemusta jo sekä divaritasolta että kolmen ottelun verran F-liigan kevään 2021 karsinnoista, jossa syntyi myös kaksi maalia. Tätä edeltävinä kahtena kautena Storskrubb on pelannut naisten 2. divisioonaa Blue Fox II:n kokoonpanossa.

Kuukauden pelaajat valitaan sarjojen päävalmentajien äänestyksellä.

Anfra on ympäri Suomen toimiva ja monipuolisesti palveleva betoni- ja infrarakentaja. Keskeisintä osaamistamme ovat paikallavalettavat betonirakenteet, rakennesuunnittelu sekä infrarakentaminen teollisuuden, yritysten ja julkisen puolen hankkeisiin. Erikoisalaamme ovat sähköasemat, tuulivoimaloiden infra sekä väestönsuojat.

Anfran sivuille

Kuvat: Henri Keränen ja Glenn Hägg

Jaa artikkeli