Nuoret maalivahdit jatkavat Karhuissa

Karhujen maalilla jatkaa myös viime kaudelta tuttu kaksikko Ville Lax ja Miro Mäkelä. Laxin sopimus kattaa tulevat kaksi kautta ja Mäkelällä on tulevan kauden lisäksi optio kaudesta 2024-2025.

Tšekkiläisen Jan Eckhardtin lisäksi Karhujen veräjää vartioivat tulevalla kaudella Ville Lax ja Miro Mäkelä. Molemmat ovat 18-vuotiaita Karhujen omia kasvatteja.
– Lukio kesken vielä Porissa, joten fiilikset jatkosopimuksesta Karhujen kanssa ovat tietenkin hyvät, Lax kertoo.
Hän uskoo tuovansa joukkueeseen energisyyttä ja voitontahtoa.
– Valmistautuminen kauteen on sujunut hyvin. Odotan tulevaa kautta innolla ja tavoitteena on kehittyä mahdollisimman paljon, sekä saada paljon onnistumisia, pohtii Lax.

Miro Mäkelä kertoo hänellä olevan hyvät fiilikset sopimuksesta.
– Kiva päästä jatkamaan edustuksessa ja Karhuissa.
Hän sanoo tuovansa joukkueeseen erilaisuutta maalivahtipuolelle.
–Pidän itseäni rauhallisena torjujana, joka lukee peliä hyvin.
Mäkelän mukaan valmistautuminen tulevaan kauteen on sujunut ihan ok.
– Ei mitään kummempia loukkeja ole tullut, mikä on hyvä. Odotan itseltäni ensi kaudella paljon kehitystä ja tavoite on päästä pelaamaan mahdollisimmanpaljon, Mäkelä päättää.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteet maalivahtisopimuksista:
– Viime kaudella Ville lunasti itselleen ykkösmaalivahdin paikan ja pelasi todella tasapainoisen kauden. Nuori mies tekee kaiken hyvin ja haluaa mennä eteenpäin. Uskon, että tšekkiveskan mukaantulo tuo hyvää kilpailua joukkueen maalivahtiosastolle ja Ville ottaa seuraavan stepin tällä kaudella taas eteenpäin.
Miro oli mukana jo viime kaudella harjoituksissa ja pääsi pelaamaankin ensimmäiset minuutit Divarissa. Nuori mies on näyttänyt, että haluaa harjoitella ja fysiikan osalta tehdäänkin kovasti hommia, että kehitystä
tulisi. Maalivahtiosasto on nyt valmis ja valmentajana olen erittäin tyytyväinen tähän kolmikkoon!

Karhujen tiedotteesta
Kuva: Karhut

Jaa artikkeli