Myllyharju, Puisto ja Santanen palaavat Karhujen kokoonpanoon

Karhut on tehnyt loppukauden mittaiset sopimukset kokeneiden Juho Myllyharjun, Tuomas Puiston sekä Kalle Santasen kanssa.

Karhujen hyökkäysosasto saa täydennystä Juho Myllyharjusta. Myllyharju on 28-vuotias Karhujen oma kasvatti. Viime kaudella Myllyharju teki Divarissa Karhujen paidassa tehot 21+11=32.
– Mukavat fiilikset sopimuksesta. On mukavaa päästä pelaamaan säbää, kun siviilielämässäni aukesi mahdollisuus mennä kamppailemaan vielä säbän tiimoilla.

Myllyharju kertoo tuovansa joukkueeseen valtavan määrän maaleja ja syöttöjä.
– Ja jos se ei jostain syystä onnistu, niin sitten koetan tsempata ja taistella hyvin.

Karhupuolustus sen sijaan täydentyy kahdella kokeneella pelaajalla, kun Tuomas Puisto ja Kalle Santanen pukevat Karhupaidan päälleen loppukaudeksi.

33-vuotias Puisto on edustanut koko uransa porilaista salibandyä. Pelaajauransa lopetettuaan Puisto on ollut Karhujen mukana fysiikkavalmennuksen puolella viime ja tällä kaudella.

– Hyvät fiilikset sopimuksesta. Ollut kyllä tosi mukava tulla takasin ja intoa riittää! On totta kai iso halu auttaa itselle tärkeää seuraa tässä hieman mollivoittoisen alkukauden jälkeen. Oma elämäntilanne on sellainen, että paluulle oli mahdollisuus, joten kaikki revitään joukkueen eteen irti.

Puisto kertoo tuovansa joukkueeseen kokemusta, johtajuutta ja omaan päähän jämäkkyyttä.
– Kopin puolelle tuon myös hieman vitsihuumoria!

Koko pelaajauransa Karhuja edustaneella Santasella oli Karhupaita päällään viimeksi liigakaudella 2021-2022. 31-vuotias Santanen kertoo tuovansa joukkueeseen kokemusta ja malttia.

– Odottavat fiilikset, että pääsee taas pukemaan Karhupaitaa päälle. Alusta asti oli tarkoitus tällä kaudella pelata. Viimeiset puolitoista kautta on mennyt kuntoutushommissa, ja nyt alkaa paikat tuntumaan siltä, että kestää taas pelaamista.

Karhujen toiminnanjohtaja ja edustusjoukkueen valmentaja Ville Salonen on innoissaan loppukauden uusista pelaajasopimuksista.
– Hienoa, että saatiin miehet loppukaudeksi joukkueen vahvuuteen, ennen kaikkea tuomaan leveyttä rosteriimme. Kalle ja Pupi tuovat kokemusta sekä äijämäisyyttä alakertaan ja Juho puolestaan lisää tulivoimaa hyökkäyspäähän. Yhteenlaskettuna yli 600 ottelun verran pääsarjakokemusta loppukaudelle lämmittää totta kai valmennuksen mieltä.

Teksti ja kuva: Karhut

Jaa artikkeli