Miikka Sokka palaa SalBan paitaan F-liigan mestarina

Päättyneellä kaudella TPS:n paidassa F-liigan mestaruutta juhlinut hyökkääjä Miikka Sokka palaa ensi kaudeksi taas Inssi-Divariin ja Rauman SalBan väreihin.

– Hyvillä mielin palaan koirapaitaan. On helppo todeta, että viime kaudella sain kruunun omalle peliuralleni, mutta mies on pysynyt ehjänä ja arkeni mahdollistaa pelaamisen jatkamisen, joten päätös tulevan kauden kuvioista oli nopeasti tehty, Miikka Sokka miettii SalBan sivuilla.
– SalBan suuntaan on vaikuttanut olevan siirtomarkkinoilla imua, mikä on tietenkin loistava asia. Kesän ja alkukauden aikana kun löydetään uuden koutsin alaisuudessa palaset kohdilleen, niin lupaan että Kauppiksella tullaan näkemään voittavaa salibandya.

Toiminnanjohtaja Joni Rokosan on helppo arvata olevan tyytyväinen tähtipelaajan paluuseen.
– Oma näkemykseni, että Sokka on kokonaisvaltaisesti Divarin paras pelaaja tai vähintään top kolme -pelaaja. Tosi hienoa, että Miikka tulee vahvistamaan jo valmiiksi laadukasta joukkuettamme.

Toinen tuore SalBa-hankinta on viime kaudella Karhuille viisi maalia tehnyt ja 20 syöttänyt keskushyökkääjä Janne Kuusiluoto.
– Tärkeä palanen keskikaistalle joukkueeseemme, Joni Rokosa pohjustaa.
– Janne pystyy tekemään ketjukavereistaan parempia monipuolisuudellaan ja tekee pyyteettömästi hommia molempiin suuntiin. Rightin kätisyys tietysti plussaa ja antaa valmennukselle lisää pelimerkkejä esimerkiksi erikoistilanteisiin.

SalBan sivuille

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli