M-Teamin kapteenisto jatkaa myös ensi kaudella

Helsinkiläinen M-Team on tehnyt jatkosopimukset kapteenistonsa kanssa. Eetu Erkkilä, Aki Mäkinen ja Timo Elomaa jatkavat seurassa kaudelle 2023-24.

Inssi-Divarin sarjataulukon kärkipaikkaa pitävän M-Teamin kapteeni Eetu Erkkilän tuleva kausi on seitsemäs M-Teamissa. Hän on pelannut 130 pääsarjatason ottelua tarkalleen pisteen ottelukeskiarvolla. Pisteitä on kertynyt liigassa ja divarissa yhteensä 130 (60+70).
Rightin puolelta laukovan hyökkääjän pistesaldo kuluvalla kaudella on 21 (9+12). Tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus on +24.

Katso video: Eetu Erkkilä:

Aki Mäkisen tuleva kausi on kahdeksas M-Teamissa. Otteluita Mäkiselle on kertynyt pääsarjatasolla 167 ja pisteitä 131 (32+96).
Tehopisteitä maagisista syötöistään tunnetulle puolustajalle on kauden 19 ottelussa on kertynyt 2 + 15, plusmiinuksen ollessa +24.

Katso video: Aki Mäkinen

Puolustaja Timo Elomaa pelaa peräti kolmattatoista kauttaan M-Teamissa. Otteluita on kertynyt pääsarjatasolla kunnioitettavat 365 ja pisteitä 110 (42 + 68). Elomaan kuluvan kauden plusmiinus-saldo näyttää lukemaa +26.

Katso video: Timo Elomaa

M-Teamin päävalmentaja Teemu Kalinainen on syystäkin tyytyväinen: Tiimin äärimmäisen taitava ja luotettava kapteenisto luo poikkeuksellisen vahvan perustan seuraavan kauden joukkueelle. Kapteenistolla on iso merkitys tässä joukkueessa.
– Jatko on erittäin positiivinen asia koko seuralle, summaa Kalinainen.

M-Teamin tiedotteesta

Otsikkokuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli