M-Team karsinnan toiseen vaiheeseen, LNM ja SaiPa pelaavat viidennen kerran

M-Team jatkaa kolmantena joukkueena F-liigakarsinnan toiseen vaiheeseen lyötyään vieraissa SalBan 8-6 ja vietyään sarjan voitoin 3-1. Neljännessä parissa LNM tasoitti voitoiksi 2-2 komealla 9–1-vierasvoitolla SaiPasta. Ratkaiseva viides ottelu pelataan huomenna Limingassa.

M-Team repi Raumalla eroa heti alussa, kun Jesse Jokelainen ja kahdesti osunut Joona Hokkanen laukoivat vieraille 15 minuutissa kolmen maalin johdon. SalBa nousi pelin puolivälissä tilanteeseen 3-4 ja M-Teamin uuden repäisyn jälkeen vielä neljä minuuttia ennen ottelun loppua ilman maalivahtia lukemiin 6-7. Viimeisellä minuutilla Kaarlo Mahlberg kuitenkin iski ylivoimalla M-Teamin viimeisen niitin.

Myös LNM karkasi jo ensimmäisessä erässä, jossa Eerik LukkariTeemu Arkkila ja Olli Lukkari laukoivat tilanteeksi 3-0. Eemil Äijälä kasvatti eroa toisen erän alussa, ja SaiPan Ere Laitimon kavennuksen jälkeen osui vielä toisessa erässä ”Niittareille” Tomi Takala.

Jo aiemmin ovat paikan toisella kierroksella varmistaneet EräViikingit ja FBC Turku.