Kirkkonummelta kuuluu: Kylien Jätkät uudella liekillä Inssi-Divarin kauteen

Kirkkonummi Rangers kertoo sivuillaan tämän hetken tilanteesta joukkueen valmistautumisessa alkavan kauden Inssi-Divariin. Kriittiset talousongelmat on tällä erää selätetty, Kylien Jätkät x TeppoVinnipek-vaatekampanja on ollut menestys ja joukkueen runko on mukavasti koossa.

Toiminnan selkärankaa tukevoittaa lisäksi yhteistyösopimus Westend Indiansin kanssa. Yhteistyö koskee miesten edustusjoukkueen kohdalla erityisesti Indiansin P22-joukkuetta, mutta ”Heimon” liigajoukkueen kanssa on luvassa myös farmisopimus, joka mahdollistaa pelaajien liikuttelua joukkueiden välillä. Pelaajiston ohella yhteistyö näkyy muun muassa valmennuslinjausten kesken. Rangers myös harjoittelee Espoossa kerran viikossa.

– Haastavista lähtökohdista uutta kautta taustojen kanssa lähdettiin rakentamaan, Rangersin puheenjohtaja Jari Kallio kertoo.
–Erinäiset kevään kampanjat ja yhteisön valtava tuki mahdollisti taloudellisesti sarjaan osallistumisen. Iso kiitos siitä kaikille mukana olleille. Westend Indians -yhteistyö näyttänyt nyt jo tuovan lisää säpinää kentälle, ja tekeminen treeneissä ollut lupaavaa kautta ajatellen. Paljon on toki vielä tehtävää niin taustoilla kuin kentälläkin, mutta nyt on hyvä kaikkien hiukan huilatakin tiukan kevään jälkeen ja nauttia kesästä.

Päävalmentaja Christian Andersson avaa tilannetta valmennuksen näkökulmasta:
– Hieno homma, että saatiin talousasiat hoidettua niin, että päästään osallistumaan ensi vuonna sarjaan. Paljon on vielä tehtävää, mutta ihmisten tuki on kovasti lämmittänyt mieltä. Kiitos siitä! Valmistautuminen kauteen mennyt paremmin kuin viime vuonna. Sarjassa säilyminen ilman karsintoja antoi mukavasti lisää aikaa valmistautumiseen. Joukkueessa tapahtunut vaihtuvuus sekä Inkkari-kuvio on tuonut mukavasti uutta pöhinää koko joukkueeseen. Kaikki ollaan odottavaisella ja innokkaalla mielellä odottamassa alkavaa kautta. Odotan, että tämä meidän uusi liekki myös näkyy kentällä tekemisessä.

Rangersin omat sopimuspelaajat:

Tuomas Leino (mv)
Petteri Vormisto (mv)

Samuli Alaluusua
Erik Helenius
Emil Vehanen
Aleksi Markkola
Atte Silvennoinen
Santeri Fager-Pintilä
Jari Koskinen
Santeri Niemelä
Sebastian Färm
Ossi Savela
Eemeli Kyllönen
Rami Kallio
Luukas Laaksonen
Kaius Klemetti
Nuutti Hurme
Tatu Kivelä (tryout)

Lisäksi Rangersin mukana ovat tähän asti Westend Indiansista harjoitelleet mm.:

Saku Kontulainen (mv)
Oskari Piisilä
Markuss Dumpis
Teppo Salo
Jere Lahti
Setti Roimela

Rangersin oma sopimuspelaajien lista saattaa myös vielä täydentyä ennen kauden alkua 1-2 kenttäpelaajalla, jotka julkaistaan viimeistään elokuun aikana.

Tiivistetty Rangersin sivujen uutisesta
Kuvat: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli