Karhut sopimukseen kahden oman juniorin kanssa

Joni Koskinen ja Aleksi Hono nähdään FBT Karhujen riveissä Inssi-Divarissa tulevalla kaudella. Tämä P17-maajoukkueleireilläkin näyttäytynyt kaksikko on solminut seuran kanssa tulevan kauden kattavat sopimukset

Joni Koskinen on 17-vuotias Karhu-kasvatti. Hän on pelannut hyökkääjänä koko nuoruutensa, mutta myös pakin paikalla pelaaminen onnistuu.
– Hyvät fiilikset sopimuksesta, hienoa päästä osaksi miesten edustusjoukkuetta, Koskinen kertoo.

Koskinen sanoo olevansa rauhallinen ja pallollinen pelaaja, joka tuo joukkueeseen lisää hyökkäyspään osaamista.
– Hyvä treenijakso on käynnissä ja kovaa on menty. Innolla odotan tulevaa kautta ja tavoitteena olisi päästä pelaamaan ensimmäinen divariottelu ja sitä kautta vakiinnuttaa paikkaa miehissä, Koskinen summaa tavoitteitaan tulevalle kaudelle.

Myös Aleksi Hono on 17-vuotias Karhujen oma kasvatti. Hän on pelannut enimmäkseen pakkia, mutta ollut myös sentterinä viime vuosina.
– Hyvät fiilikset sopimuksesta, on hienoa päästä mukaan edustusjoukkueen matkaan, Hono kertoo.

Hono sanoo olevansa luotettava ja rauhallinen pelaaja, joka tuo joukkueeseen pallollista osaamista, erityisesti puolustuspäähän.
– Valmistautuminen tulevaan kauteen on sujunut hyvin. Olemme päässeet treenaamaan hyvin ja laadukkaasti, joka on tuntunut mukavalta. Tulevaa kautta odotan mielenkiinnolla.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan kommentit sopimuksista:
–Molemmat pojat kävivät jo viime vuonna edustuksen harjoituksissa, ja tähän vuoteen odotettavissa on jo myös minuutteja miesten peleissä. Isokokoinen Aleksi on ollut jokaisessa joukkueen harjoituksessa mukana, ja kun miehen fysiikka saadaan tarvittavalle tasolle, on varmasti tulevaisuudessa vakiokalustoa edustuksen puolustuspäässä. Myös Jonia ollaan nyt peluutettu puolustajana, ja ensimmäiset havainnot pallolliseen
tekemiseen ovat todella hyvät. Tässä on paljon puhuttu nuoresta joukkueesta, ja näin ollen myös jokainen jätkä on samalla viivalla, joten omalla tekemisellä on suuri vaikutus myös tulevan kauden otteluiden
kokoonpanoihin. Hienoa, että nuoret miehet jatkavat Karhuissa!

Karhujen tiedotteesta

Jaa artikkeli