Karhut kiinnitti kaksi juniorilahjakkuutta

Karhujen edustusjoukkueessa nähdään tulevalla kaudella lisää seuran omia junioreita, kun Niilo Mäenpää ja Miro Haanpää ovat allekirjoittaneet sopimukset Karhujen kanssa. Mäenpään sopimus kattaa tulevan kauden 2023-2024 ja Haanpään sopimus kaudet 2023-2025.

Niilo Mäenpää on alun perin NTK Nakkilan kasvatti. Tämä 17-vuotias hyökkääjä kertoo, että fiilikset sopimuksesta on hyvät.
– On hieno päästä mukaan miesten joukkueeseen, hän sanoo.

Mäenpää uskoo tuovansa joukkueeseen luotettavuutta ja kaksinkamppailuvoimaa, sillä hän pitää
itseään vahvana taistelijana, joka antaa kentällä aina kaikkensa.
– Valmistautuminen tulevaan kauteen on mennyt hyvin. Laadukas treenikausi käynnissä ja on tuntunut hyvältä treenata kovaa. Innolla odotan tulevaa kautta. Tavoitteena on päästä pelaamaan ensimmäinen Divaripeli ja sitä kautta myös vakiinnuttaa pelipaikka edustuksessa, Mäenpää kertoo.

– Nuoressa miehessä on enemmän vauhtia kuin pienessä kylässä. Tähän, kun saadaan vielä malttia pallon kanssa sekä rauhallisuutta, niin kaverilla on hyvät mahdollisuudet vetää ekat piirrot Divarissa ensi kaudella. Taas yksi hieno nuori mies joukkueeseen mukaan, iloitsee Karhujen päävalmentaja Jani Rajala.

Miro Haanpää on 18-vuotias Karhujen oma kasvatti, joka on pelannut niin sentterinä kuin laitahyökkääjänäkin. Haanpää nähtiin jo viime kaudella muutamassa ottelussa mukana Karhujen kokoonpanossa.
–Totta kai hyvät fiilikset sopimuksesta ja kunnolla edustusjoukkueeseen liittymisestä, hän kertoo.

Haanpää sanoo olevansa pelaajana monipuolinen sekä hyökkäyspäässä vaarallinen ja kertoo tuovansa joukkueeseen pallollista- sekä hyökkäyspään osaamista.
– Valmistautuminen kauteen on mennyt omalta osaltani hyvin. Kesä on harjoiteltu hyvin ja henkilökohtaisesti on tuntunut hyvältä päästä pariin viime vuoteen verrattuna treenaamaan kesällä ehjänä ja laadukkaasti. Henkilökohtaiset odotukset ja tavoitteet ovat pelipaikan vakiinnuttaminen sekä ehjän kauden pelaaminen ilman loukkaantumisia, Haanpää summaa.

– Sanotaanko, että odotan Mirolta läpimurtokautta ja tarjolla olisi varmasti isoa vastuutakin. Nuori mies on pelannut nyt sentterinä, johon vaaditaan hyvää pelin rytmittämistä molemmissa päissä. Fysiikkaa muutama
steppi eteenpäin ja hän on valmis divaripelaaja, Rajala kertoo.

Karhujen tiedotteesta

Jaa artikkeli