Karhut ja Nokian KrP farmiyhteistyöhön

Nokian KrP:n miesten F-liigajoukkue ja Inssi-Divarissa pelaava Karhujen miesten edustusjoukkue solmivat farmiyhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024.

– Yhteistyön lähtöajatuksena on ehdottomasti se, että molemmat seurat hyötyvät. Meidän kannaltamme farmisopimus Nokian kanssa on tässä kohtaa hieno juttu, sillä edustusjoukkueellamme on käynnissä tietynlainen sukupolvenvaihdos ja ensi kauteen lähdemme suhteellisen nuorella joukkueella, kertoo Karhujen toiminnanjohtaja Ville Salonen.

– Nokia vastaavasti on ollut viimeisenä kahtena kautena peräkkäin finaaleissa ja heillä on ehdottomasti yksi F-liigan kovimpia rostereita, jonne hyvänkään pelaajan ei ole helppo murtautua. Me pystymme tarjoamaan tällaisille pelaajille kovatasoisia miesten pelejä, joten suuressa kuvassa niin yksilöt kuin molemmat seurat voittavat. Hienoa päästä tekemään yhteistyötä yhden tämän maan ehdottoman kärkiseuran kanssa, Salonen pohtii.

Yhteistyötä on luvassa seurojen välillä myös P22-tasolla.
– Edustusjoukkueiden välisen farmisopimuksen lisäksi olemme sopineet, että Karhujen P22-ikäisiä pelaajia on tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan käytettävissä rinnakkaisedustuksella Nokian P22 SM-sarjan peleissä, Salonen lisää.

– Karhujen kanssa solmittu yhteistyökuvio palvelee meidän pelaajakehitystämme loistavasti, kertoo Nokian KrP:n päävalmentaja Janne Kainulainen.
– Seurassa on osaava ja intohimoinen organisaatio, ja edustusjoukkueessa erittäin tasokas valmennus. Saamme neljännen pelaajakehitysportaan P22-sarjan, Suomisarjan ja F-liigan rinnalle. Inssi-Divari on todella laadukas sarja, ja pystymme yhteistyössä Karhujen kanssa takaamaan pelaajillemme enemmän tasokkaita otteluita. Pelaajamme ovat ottaneet yhteistyökuvion todella positiivisesti vastaan, ja tästä kuviosta hyötyvät varmasti kaikki.

Karhujen tiedotteesta
Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli