Kaius Klemetti ja Sara Aaltonen ovat Inssi-Divarin ja Naisten Divarin helmikuun Anfra-pelaajat

Inssi-Divarin ja Naisten Divarin helmikuun pelaajiksi on valittu Kirkkonummi Rangersin hyökkääjä Kaius Klemetti ja Pirkkalan Pirkkain maalivahti Sara Aaltonen.

Kaius Klemetti takoi yhteensä seitsemän maalia ja kuusi syöttöpistettä, kun Rangers voitti helmikuun viidestä ottelustaan neljä ja on taulukon neljäntenä vahvasti kiinni paikassa F-liigan karsintoihin. Klemetti oli pisteillä otteluista neljässä, ja hurjimpina iltoina syntyi vierasvoitossa SaiPasta saldo 1+5 ja vierasvoitossa Josbasta neljä maalia. Koko Inssi-Divarin pistepörssissä Klemetti komeilee lukemillaan 24+28=52 kakkosena tasapistein LNM:n Olli Lukkarin kanssa.

Vuonna 1996 syntynyt Tapanilan Erän kasvatti on ehtinyt edustaa urallaan kauden verran myös SB Vaasaa ja vuodesta 2020 alkaen Rangersia. Divaritasolla on tilillä yhteensä 114 ottelua, joissa on syntynyt 67 maalia ja 77 syöttöpistettä.

Sara Aaltonen kantoi torjuntavastuun kolmessa ottelussa neljästä, kun Pirkkalan Pirkat voitti helmikuun neljästä ottelustaan kolme ja on sarjataulukossa kolmannella sijalla. Pirkat löi kotonaan SBS Wirmon sekä Helsinki Unitedin ja vieraissa FBC Remixin taipuen ainoastaan kotiottelussaan rangaistuslaukauksilla kaikki ottelunsa voittaneelle sarjakärki Jokereille.

Koko sarjan maalivahtitilastossa Sara Aaltonen on neljännellä sijalla torjuttuaan pelaamissaan otteluissa 156 laukausta torjuntaprosentilla 85,25. Pääsarjauransa 1989 syntynyt Sara Aaltonen aloitti 2007 Classicissa, jossa kaulaan ripustettiin kauden päätteeksi SM-kultaa. Sittemmin on 94 liigaottelun ura jatkunut SSRA:ssa, neljän kauden ajan Kooveessa ja viime kaudella Pirkkain tolppien välissä.

Kuukauden pelaajat valitaan sarjojen päävalmentajien äänestyksellä.

Anfra on ympäri Suomen toimiva ja monipuolisesti palveleva betoni- ja infrarakentaja. Keskeisintä osaamistamme ovat paikallavalettavat betonirakenteet, rakennesuunnittelu sekä infrarakentaminen teollisuuden, yritysten ja julkisen puolen hankkeisiin. Erikoisalaamme ovat sähköasemat, tuulivoimaloiden infra sekä väestönsuojat.

Anfran sivuille

Kuvat: Juhani Järvenpää ja Esa Takalo

Jaa artikkeli