Huolman, Arkkila ja Savolainen siirtyvät Hawksin väreihin

Inssi-Divarissa pelaava helsinkiläinen Hawks on julkaissut kolme uutta pelaajasopimusta. Luukas Huolman siirtyy Haukkoihin EräViikingeistä, Teemu Arkkila Limingan Niittomiehistä ja Justus Savolainen Blackbirdsista.

EräViikingeistä siirtyvä Luukas Huolman kirjasi päättyneellä kaudella tililleen kahdeksan F-liigan ottelua. Kausi oli vuonna 2001 syntyneelle puolustajalle rikkonainen loukkaantumisten takia. Rightin puolelta pelaava Huolman on pelannut Divarissa EräViikingit Akatemiassa kolmella kaudella yhteensä 33 ottelua tehoin 15+7.

Huolman on edustanut koko uransa Tapanilan Erää tai EräViikinkejä ja ollut voittamassa kahta juniorien Suomen mestaruutta kausilla 2015-16 ja 2021-22.

– Nyt oli aika uusille haasteille. On ollut kiva aloittaa hommat hyvässä porukassa. Hawks on ensi kaudella varmasti nälkäinen ja tiivis ryhmä, Huolman uskoo.

Läpi kauden Limingan avausketjun alla puolustanut, vuonna 1997 syntynyt Teemu Arkkila on raamikas voimapuolustaja, joka tuo Hawksin alakertaan vahvaa kamppailupelaamista ja pelinavausosaamista.

Justus Savolainen oli keravalaisen Blackbirdsin tehokkaimpia pelaajia Suomisarjassa. Vasenta kaistaa viilettänyt 2004 syntynyt hyökkääjä iski 19 otteluun tehot 11+10.

Hawksin tiedotteesta
Kuva: Jarmo Koskela

Jaa artikkeli