Hawks valmiina Inssi-Divariin: "Emme halua F-liigan hissijoukkueeksi"

Helsinkiläinen Inssi-Divarissa pelaava Hawks on julkaissut kauden 2023-2024 joukkueensa. Viimeisimpänä uutena tulijana on maalivahti Aarre Vaarala ÅIF:sta. Seura kertoo myös koko viime kauden valmennustiiminsä jatkavan tulevalla kaudella.

Päävalmentaja Petteri Bergman näkee joukkueensa tulevaisuuden F-liigassa, mutta vasta sitten kun sille on oikea hetki.

– Haluamme nousta F-liigaan lähitulevaisuudessa. Onko se sitten ensi kaudella vai hieman myöhemmin, niin se tapahtuu sitten kun olemme siihen valmiita, Bergman kertoo.
– Uskomme laadukkaaseen toimintaamme ja siihen, että olemme kausi toisensa jälkeen valmiimpia. Emme halua F-liigan hissijoukkueeksi, vaan pohjata menestyksen kokonaisvaltaisesti laadukkaseen tekemiseen ja määrätietoiseen kehittymiseen laajasti eri osa-alueilla.

Hawksin tulevan kauden joukkueen runko on pitkälti sama, millä joukkue sijoittui päättyneellä kaudella Inssi-Divarin runkosarjassa viidenneksi.

– Joukkue näyttää kaikin puolin todella hyvältä. Uudet joukkueeseemme tulleet pelaajat täydentävät kokonaisuuttamme hyvin, sillä he ovat pelillisesti tarpeisiimme sopivia, sekä lisäksi vielä loistavia tyyppejä, Bergman kuvailee.

Tarkkoja tavoitteita tulevalle kaudelle Bergman ei suostu naulaamaan, mutta lupailee Hawksin olevan ensi kaudella taas edelliskautta kovempi.
– Meille on ollut aina tärkeää, että suunta kehityksessämme on eteenpäin, niin joukkueen kuin organisaationkin osalta. Voin hyvällä omatunnolla sanoa, että olemme taas parempia kuin viime kaudella, niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.

Hawks kaudella 2023-2024

MAALIVAHDIT

Sassi Arttu
Vaarala Aarre (ÅIF)
Wuorenjuuri Toni

KENTTÄPELAAJAT

Aarnio Aku
Aarnio Antti
Arkkila Teemu (LNM)
Hoffström Alexander
Huhtala Olli
Huolman Luukas (EräViikingit)
Kataja-Rahko Sakari
Kovaniemi Samuli
Kupela Konsta
Kuronen Joona
Kurtti Juho
Laakso Kalle
Martikainen Miikka
Mäenpää Joona
Pohjanmaa Aaro
Räsänen Juho
Savolainen Justus (Blackbirds)
Skand Felix
Tuokkola Juho
Tuunanen Jasse
Vanhala Rasmus

Päävalmentaja: Petteri Bergman
Valmentaja: Bengt Lodenius
Valmentaja: John Liljelund
Fysiikkavalmentaja: Jani Vottonen
Joukkueenjohtaja: Matti Jormanainen
Joukkueenjohtaja: Jukka Jylhä

Hawksin tiedotteesta
Kuva: Jyrki Paajanen

Jaa artikkeli