Akseli Kataja ja Niko Pulli jatkavat Karhuissa

Akseli Kataja ja Niko Pulli ovat allekirjoittaneet jatkosopimukset Karhujen kanssa. Katajan sopimus kattaa kaudet 2023-2025 ja Pullin sopimus tulevan kauden 2023-2024.

Akseli Kataja esitti vahvoja otteita jo viime kaudella Karhujen puolustuspäässä. Kataja on 19-vuotias Karhukasvatti, joka kertoo tuovansa joukkueeseen peli-ilmettä. Karhuissa hänet sai jatkamaan tuttu
ja mieluisa ympäristö, ja se, ettei tulevaisuuden näkymät olleet vielä ihan selvillä.
– Hyvät fiilikset sopimuksesta. Valmistautuminen tulevaan kauteen on sujunut hyvin ja on ollut kiva päästä  taas treenaamaan pienen tauon jälkeen. Tavoitteena on ansaita onnistumisten kautta isompaa roolia peleissä, Kataja kertoo.

Niko Pulli on puolestaan hyökkäyspään vahvuus, joka ennakkoluulottomasti ratkaisi otteluita jo viime kaudella. Pulli on 17-vuotias NTK Nakkilan kasvatti, joka kokee tuovansa joukkueeseen lisää hyökkäyspään osaamista. Hän kertoo valmistautumisen tulevaan kauteen menneen ihan mukavasti, vaikka treeneissä hän ei olekaan aina töiden vuoksi kerennyt käymään.
– Hyvät fiilikset sopimuksesta, innolla odotan tulevaa kautta. Koen, että Karhuissa minun on hyvä kehittyä ja saada enemmän vastuuta. Tavoitteena tulevalla kaudella on vakiinnuttaa pelipaikka, tehdä pisteitä ja pelata järkevästi, Pulli kertoo.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan kommentit jatkosopimuksista:

– Niko kuului vakiokalustoon jo viime kaudella edustusjoukkueessa ja jokainen tietää miehen potentiaalin. Pulli omaa todella hyvän laukauksen ja haluaa tehdä maaleja. Vähän lisää malttia ja järkeä vielä pelaamiseen, niin nuori mies on jokaisessa pelissä ensi kaudella vaarallinen. Valmentajana olen iloinen, että Niko jäi Poriin ja Karhuihin. Akseli oli viime kaudella jo edustusjoukkueen luottopuolustaja ja tekee jokaisen asian vimpan päälle ja viimeiseen asti. Toivomuksena olisi, että saadaan miehen pallollista pelaamista vielä kehitettyä eteenpäin ja näin hän pystyy ottamaan isompaa roolia myös hyökkäyspäässä. Molemmat nuoret miehet ovat tärkeitä kasvoja porilaisessa salibandyssä.

Karhujen tiedotteesta

Jaa artikkeli