Tule mukaan - haku Eskarisäbän järjestäjäksi aukeaa nyt!

Haku kevään pilottikokeilussa lämpimän vastaanoton saaneen Eskarisäbän järjestäjäksi aukeaa nyt ja tässä.

Julkaistu 18.9.2018 16:20

Eskarisäbä on salibandyn pelimuotojen tänä vuonna lanseerattu uutuus, jossa mahdollisuus aloittaa laji halutaan suoda jo alle kouluikäisille. Pilottikokeilut ovat pyörineet jo pitkin kevättä eri puolella Suomea, ja nyt Eskarisäbä aukeaa kaikkien seurojen haettavaksi.

Kiinnostuitteko? Upeaa! Klikkaa hakulomakkeeseen tästä.

Eskarisäbä on 5-6- vuotiaille tarkoitettua salibandytoimintaa. Eskarisäbässä lapset tutustuvat salibandyyn ensin seuran järjestämässä tutustumistilaisuuksissa ja sen jälkeen seuran Eskarisäbäkerhossa.

Miksi Eskarisäbä?
Lapsille etsitään kiivaimmin harrastusta 5-6-vuoden iässä. Salibandy haluaa olla mukana lajitarjonnassa aikaisemmin, ei vasta kouluiässä. Salibandyliiton tavoitteena on tukea seuroja perustamaan Eskarisäbäkerhoja. Kerhon nimi ilmentää, mille kohderyhmälle toiminta on tarkoitettu.

Tukimuotoja seuroille?
Tukimuotoja on mm. julisteet, esitteet vanhemmille, varustepaketit. Harkinnanvaraisesti seuralla on mahdollisuus saada taloudellista tukea ohjaajapalkkioihin, tilavuokriin ja kuljetuskustannuksiin.

Eskarisäbän tiedot ja materiaalit löytyvät kootusti täältä: salibandy.fi/eskarisaba
Syksyn haku on auki 31.10.2018 saakka. Kevään haku ilmoitetaan myöhemmin.
Huom! Syksyn haku ei edellytä sitä, että toiminnan on käynnistyttävä vuoden 2018 aikana.

Entä miten seuran, päiväkodin tai vanhempien on toimittava, jotta paikalliset tenavat pääsevät pelaamaan Eskarisäbää?
- Nyt käynnistyvä haku Salibandyliiton kanavissa on seurojen tie mukaan, mutta totta kai aloite voi ja mielellään saa tulla myös suoraan päiväkodista tai vanhemmilta, Eeva Welling avaa.
- Päiväkoti voi olla yhteydessä joko suoraan paikallisen seuraan tai meille Salibandyliittoon, ja me selvitämme, mikä seura paikkakunnalla voisi käynnistää toiminnan. Lasten ja vanhempien puolestaan kannattaa ottaa asia esille suoraan päiväkodissa, josta sitten ollaan yhteydessä seuraan tai meihin. Vain mielikuvitus on rajana sille, miten sähly ja salibandy voivat aktivoida päiväkodin päivää, Welling naulaa.

Lue myös:

Salibandyharrastus voi alkaa Eskarisäbästä

Eskarisäbä pyöri keväällä pilottihankkeena ympäri Suomea - kokemukset olivat hienoja

Video: Eskarisäbä on vain mielikuvituksesta kiinni

Kuva Ilmajoen Eskarisäbästä

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.