TEHO Sport Suomen Cupin turnauslohkot

TEHO Sport Suomen Cup 2015 – 2016 käynnistyy turnauskierroksilla 5.-6.9. ja 19.-20.9. Cupin formaatti on uudistunut turnausmuotoisina pelattavien kahden ensimmäisen kierroksen osalta.

Lohkot pelataan pääsääntöisesti, alueen joukkuemäärien salliessa, neljän joukkueen kesken ottelupareittain. Otteluparien voittajat kohtaavat lohkon finaalissa ja otteluparien häviäjät kisaavat ns. toisesta mahdollisuudesta. Lohkon finaalin voittaja etenee Cupissa seuraavalle kierrokselle kun taas finaalin hävinnyt kohtaa alakaavion otteluparin voittajan taistelussa paikasta jatkoon. Turnausmuotoiset ottelut pelataan ratkaisuun asti jatkoaikoineen ja rangaistuslaukauskilpailuineen! Lohkovaiheesta selviää siis jatkoon kahdella voitolla. 1. kierroksen otteluohjelmat julkaistaan elokuun alussa.

Miesten Cupiin osallistuu 132 joukkuetta eli lähes 30 joukkuetta enemmän kuin vuotta aiemmin. Naisten Cupin osallistuja määrä on myös noussut reilusti ja Cupin lähtee mukaan 32 joukkuetta. Hallitsevat Cup-mestarit ovat SSV miehissä ja Classic naisissa. 

Kahden ensimmäisen kierroksen lohkojaot/kaaviot on julkaistu ja ne löytävät alla olevin linkkien kautta:

Jaa artikkeli