Salibandyn Tulevaisuus -työpajat ja ylimääräiset aluekokoukset käynnistyvät Joensuussa

Julkaistu 27.2.2015 14:13

Salibandyn Tulevaisuus -työpaja & aluekokouskierros käynnistyy Joensuussa lauantaina 14.3.2015 klo 12:00.

Salibandyn Tulevaisuus –työpaja on avoin tilaisuus, tarkoitettu salibandya erilaisista näkökulmista harrastaville, jäsenseurojen edustajille, erotuomareille, valmentajille, seurojen yhteistyökumppaneille, pelaajille ja vanhemmille. 

Tilaisuuden aluksi pidetään Salibandyliiton sääntömuutokseen liittyvä ylimääräinen aluekokous, missä muodostetaan aluetta edustaville valtuuston varajäsenille järjestys (1.-3.), sekä informoidaan kaudelle 2015-2016 suunniteltavista toiminnan muutoksista/uudistuksista.

Salibandyn Tulevaisuus -työpajoissa etsitään vastauksia ja keskustellaan mm. aiheista: mikä on salibandyn tulevaisuuden tie ja tarina? Mikä salibandyssa on hyvää ja tärkeää? Tilaisuudessa kuullaan myös Salibandyn Tulevaisuus -kyselyn ensimmäisiä tuloksia. Vastaa kyselyyn tästä!

Erittäin toivottavaa olisi eri näkökulmien varmistaminen keskustelussa, joten mm. oman seuran yhteistyökumppani on erittäin tervetullut tuomaan näkökulmaansa keskusteluun. 

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Paikalla Salibanyliiton puolesta ovat: Kimmo Nurminen (Salibandyliiton hallituksen jäsen, miesten maajoukkue/joukkueenjohtaja), Kim Sällström (Salibandyliiton johtoryhmä, seuratoiminnan päällikkö) ja Jani Holopainen (Savo-Karjalan aluevastaava, Avainseurayhteyshenkilö).

Ylimääräisen aluekokouksen kokouskutsu on toimitettu perjantaina 27.2.2015 alueen jäsenseurojen ilmoittamiin sähköpostiosoitteisiin ja julkaistu liiton internet-sivuilla samana päivänä.

Salibandyn Tulevaisuus -työpajat & ylimääräiset aluekokoukset:

Ti 17.3. klo 18:00 Seinäjoki
Ti 24.3. klo 18:00 Helsinki
To 26.3. klo 17:30 Kouvola
To 26.3. klo 18:00 Turku
La 28.3. klo 12:00 Tampere
Su 29.3. klo  10:00 Oulu

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.