Salibandyn ammattilaiseksi Sisä-Suomeen ? - Aluevastaavan paikka haettavana

Työsuhde on kokopäivätoiminen (37,5h/vko). Toivomme aluevastaavan voivan aloittaa tehtävässään mahdollisimman pian. Aluevastaavan tärkeimpiä tehtäviä on lajikulttuurin edistäminen Sisä-Suomen alueella.

Lisäksi aluevastaavan tehtäviin kuuluu:
– Sarjatoiminnan kehittäminen ja kasvusta huolehtiminen sekä suunnittelu ja toteutus (kaudella 2014-15 seuroja 158 ja joukkueita 508), alueelliset olosuhdeasiat, lajimarkkinointi, seurayhteistyö, alueellinen tiedotus, seurojen konsultointi sekä kuntayhteistyö.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, lajikulttuurin tuntemusta, kehittämisotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua, matkustusvalmiutta sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Tarjoamme
• mahdollisuuden työskennellä urheilun mielenkiintoisessa maailmassa
• keskeisen paikan suosiotaan kasvattavassa ja kehittyvässä lajissa
• nuorekkaan ja innokkaan työyhteisön
• paljon tavoitteita
• tuen työllesi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 30.4. mennessä sähköpostilla kilpailutoiminnan päällikkö Ari Vehniäiselle ari.vehniainen(at)floorball.fi

Hakemuksen aiheeksi: Aluevastaava / Sisä-Suomi

Tiedustelut:
Ari Vehniäinen, puh. 0400 529 021

Suomen Salibandyliitto ry on vuonna 1985 perustettu valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö. Salibandya ja sählyä harrastaa lähes 400 000 henkilöä Suomessa. Suomen Salibandyliitolla on yli 800 jäsenseuraa, joissa on yli 50 000 lisenssipelaajaa. Salibandyliiton palveluksessa on 30 henkilöä.

Jaa artikkeli