Salibandyliiton Poikasäbäpäivä marraskuussa - hae yhteistyöseuraksi

Julkaistu 24.4.2015 08:20

Salibandyliitto järjestää 7.-8.11.2015 poikasäbäpäivän, jolloin pelataan kolmen eri ikäluokan tähdistöottelut. Tähdistöottelut ovat osa Salibandyliiton pelaajapolkua ja ensi kaudella tähdistöotteluiden ikäluokkina ovat 1999-2001-syntyneet poikapelaajat.

Poikasäbäpäivän aikana kaikkien ikäluokkien tähdistöjoukkueet harjoittelevat kerran, syövät lounaan, pitävät kaksi joukkuepalaveria ja pelaavat täysimittaisen ottelun (3x20 min) tehokkaalla peliajalla.

Salibandyliitto etsii yhteistyöseuraa järjestelyiden toteuttamiseen. Seuran vastuulla on auttaa harjoitus- ja pelivuorojen varaamisessa, ruokailuiden organisoinnissa, toimitsijatehtävissä sekä pukuhuone- ja palaveritilojen järjestämisessä.

Salibandyliitto vastaa kuluista. Seura saa esim. kahvio ja -oheismyynnin tuotot.

Jos seuranne on kiinnostunut olemaan mukana Poikasäbäpäivän järjestelyissä, pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja kuvauksen siitä, miten ja missä päivä järjestetään kanssanne.

Hakuaika on voimassa, kunnes yhteistyöseura löytyy.

Hakemukset lähetetään sähköpostilla valmennuskoordinaattori Lasse Erikssonille, lasse.eriksson(at)floorball.fi.

Yhteistyöterveisin,

Lasse Eriksson
Valmennuskoordinaattori
Salibandyliitto

Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.