Pelaajasiirtojen kirjaamismaksut nousevat 1.9.

Pelaajasiirtojen kirjaamismaksut määräytyvät 1.9. lähtien sarjatason mukaan.

Julkaistu 29.8.2019 10:35

Kansallisissa pelaajasiirroissa otetaan su 1.9. alkaen käyttöön korotetut kirjaamismaksut. Korotetut kirjaamismaksut määräytyvät sen sarjatason perusteella, missä siirron kohteena oleva pelaaja aikoo pelata uudessa seurassaan.

Kirjaamismaksut 1.9.2019 alkaen ovat:

Siirrot seurojen välillä
Pääsarjoihin (N+M liigat sekä M1div) 135 €
Muihin aikuisten sarjoihin 80 €
A-C -junioreihin 54 €
D-E -junioreihin 23 €
F-junioreihin 0 €

Seuran sisäiset siirrot
Aikuisten sarjoihin 54 €
A-C -junioreihin 34 €
D-E -junioreihin 11 €
F–G -junioreihin 0 €

Kirjaamismaksujen korotus koskee myös kaikkia keskeneräisiä siirtoja, eli kaikki aiemmin kirjatut siirrot pitää viimeistellä (vanhan seuran hyväksyntä + kirjaamismaksu suoritettu) viimeistään lauantain 31.8. aikana mikäli siirto halutaan hoitaa edullisemmalla hinnalla. Keskeneräiset siirrot poistetaan ja pelaajan edustusoikeus palautetaan lähtöseuraan.

Lisätietoa pelaajasiirroista.

Muutoksesta johtuen Salibandyn Palvelusivustolla on siirtojen osalta n. 12 tunnin mittainen huoltokatkos alkaen la-su keskiyöllä. Siirtoja pääsee siis kirjaamaan jälleen viimeistään sunnuntaina puolilta päivin. Huoltokatko ei vaikuta muihin Palvelusivuston toimintoihin ja se voi olla ilmoitettua lyhyempikin.

Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor Insight

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.