Millainen on salibandyvalmentajan profiili ? - tutustu tuloksiin

Salibandyliitto teki Avainseuroissa toimiville valmentajille kyselyn, jossa selvitettiin valmentajien taustatekijöitä. Tuloksia hyödynnetään valmentajalisenssijärjestelmää kehitettäessä.

Julkaistu 21.4.2015 18:56

Tyypillinen salibandyvalmentaja on 38-vuotias mies, joka valmentaa junioreita. Hän saa kulukorvauksia ja siviiliammatti antaa myös kompetenssia valmentamiseen.

Lähes kaikki kehittävät valmennusosaamistaan merkittävästi. Oma seura, vertaisverkosto yli seurarajojen ovat tärkeimpiä tekijöitä liiton valmennuskoulutuksen lisäksi.

Peräti 94 % kyselyyn vastanneista koki tiedon jakamisen kehittävän omaa osaamista merkittävästi. Puolet valmentajista kokee harjoituspankit merkittäväksi osaamisen kehittäjäksi ja sama määrä näki valmennuslisenssijärjestelmän tarpeelliseksi.

Salibandyliitto kiittää valmentajia palautteesta ja suuntaviivojen antamisesta kehitystyöhön. Ohesta voit tutustua kyselyn tulosten tiivistelmään.

Kyselyn tiivistelmä (.pdf).

Kuva: Juhani Järvenpää.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.