Maailmanmestarivalmentaja palaa pelaajapolulle

Julkaistu 7.4.2015 11:41

Tyttöjen ikäluokkavalmennustiimi täydentyy uusilla ikäluokkavalmentajilla. 2002-syntyneiden tyttöjen ikäluokkavalmentajatiimiin on nimetty Martti Meronen, Harry Virtanen (kuvassa) ja Kim Takala. Ikäluokkavalmentajien sopimukset ovat kahden vuoden pituisia ja alkavat virallisesti 1.8.2015.

2002-syntyneiden ensimmäinen pelaajapolkutapahtuma, Pikku Pohjola 1 -leiri on toukokuussa 2016.   

Harry Virtanen valmensi tyttöjen maajoukkueen maailmanmestaruuteen 2012 ja nyt hän tekee paluun pelaajapolun alkuvaiheeseen. Ikäluokkavalmentajatiimiin täydentävät kokenut seuratoimija ja moniosaaja Martti Meronen sekä nuoruuden innolla mukaan lähtevä Kim Takala.

- Olen todella innoissani, kun saimme nimettyä tämän tason osaajat ikäluokkavalmentajatiimiksi. Tässä on todella hyvä sekoitus osaamista ja yhteistyökykyä, kertoo Salibandyliiton valmennuskoordinaattori Lasse Eriksson tuntemuksiaan.

- Tämä on ollut omalla tavallaan minun ja Harryn tavoite päästä valmentamaan yhdessä jotain projektia. Olemme jo vuosia suunnitelleet yhdessä valmentamista ja nyt se toteutuu, kuvailee Martti Meronen sopimuksen syntymistä.

- Martti ”Mara” Meronen on jämäkkä johtaja ja osaava kaveri. Nuori Kim tuo omat mausteensa ja innokkuutensa tiimimme, pohtii maailmanmestarivalmentaja Virtanen.

- Tämä on minulle todella hyvä paikka kehittyä ja kehittää omaa osaamistani. Kokeneet konkarit vierellä ja molemmat todella innokkaina lähdössä uuteen projektiin, nautiskelee puolestaan Kim Takala.

Salibandyliiton pelaajapolku on seuravalmennuksen tukimuoto pelaajien matkalla kohti huippu-urheilijan elämää. Pelaajapolku alkaa pelaajien ollessa 13-14 vuoden ikäisiä ja yksittäinen pelaaja voi olla tyttöjen pelaajapolulla seitsemän vuotta. Kaksi ensimmäistä vuotta Pikku Pohjola –leireillä ja sen jälkeen viiden vuoden ajan Tehoryhmän mukana. Pelaajapolku toimii pelaajien innostajana, osaamisen tunnistajana sekä harjoitteluun motivoivana tekijänä.

Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.