Maailman parasta salibandya Turussa keväällä 2017 - Tapahtuman seuralipunmyynti on alkanut

Julkaistu 8.12.2016 14:51

Länsirannikolla päästään nauttimaan maailman parhaasta salibandysta, kun Suomen miesten maajoukkue isännöi neljän maan Euro Floorball Tourin turnausta Marli Areenalla 27.-29.4.2017.

Salibandyliiton yhteistyökumppaneina tapahtumaa ovat järjestämässä Turun kaupunki sekä paikallisseurat, FBC Turku ja TPS Salibandy. Otteluohjelmassa on lisäksi huomioitu myös koulut ja päiväkodit, joille tarjotaan ilmainen sisäänpääsy torstain ja perjantain päiväotteluihin sekä oheisohjelmaa tapahtumaan liittyen.

Salibandyliiton tapahtumapäällikkö, Janne Bruunin mukaan tapahtuma tuodaan Turkuun muun muassa sen vuoksi, että se on osoittanut olevansa vetovoimainen salibandykaupunki. Bruun viittaa TPS Salibandyn viime vuonna järjestäneeseen 20-vuotisjuhlaotteluun Gatorade Center -areenalla, jossa paikan päällä oli yli 5000 katsojaa. Bruunin mukaan myös Turun kaupunki osoitti neuvotteluissa haluavansa isännöidä tapahtumaa.

- On monellakin tapaa hieno asia, että tänne saadaan kansainvälisen tason salibandytapahtuma. Kaupunki haluaa edistää sekä liikunta- että tapahtumakulttuuria. EFT-turnaus on yksi keino toteuttaa näitä ja viedä samalla lajikulttuuriakin eteenpäin, iloitsee Turun kaupungin liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari.

Turnauspaikkana toimii Turun Kupittaalla sijaitseva, vuonna 2006 avattu, Marli Areena. Alueelle on hyvät kulkuyhteydet ja reippaasti alle 5 kilometrin säteellä sijaitsevat Turun keskusta sekä linja-autoasema, Turun päärautatieasema ja Kupittaan juna-asema.

EFT:n yhteydessä järjestetään myös aluekokous ja muita sidosryhmätapaamisia.

Länsirannikon sarjatoiminnassa tuleva huipputapahtuma on myös huomioitu. Länsirannikon alueellisten sekä ylialueellisten eliitti- ja jatkosarjojen (Länsirannikko + Sisä-Suomi) junioreiden loppuhuipentumia pelataan 29.-30.4. Turussa. Loppuhuipentumat pelataan niin, että joukkueet ehtivät nauttimaan lauantai-illan Suomi-Ruotsi -pelistä.

Tapahtuman seuralipunmyynti on alkanut! Seuralippu on tapahtuman edullisin lipputyyppi ja kaupan kaikille Salibandyliiton jäsenseuroille sekä niiden joukkueille!

Samalla Salibandyliitto järjestää kilpailun kaikkien seuralippuja myyneiden seurojen kesken. Kaksi eniten päivälippuja myynyttä seuraa saa yhden joukkueensa toimimaan saattajana tapahtuman päätösottelussa Suomi-Ruotsi. Myös muissa otteluissa tullaan näkemään eri seurojen junioreita saattajina.

Seuralippujen hinnat:
Torstai & perjantai 15€/kpl (norm. 25€)
Torstai & lauantai 20€/kpl (norm. 30€)
Perjantai & lauantai 20€/kpl (norm. 30€)
Turnauslippu (kaikki ottelut) 25€/kpl (norm. 45€)

Tilaa seuraliput täältä 

Yksittäislippujen myynti alkaa helmikuussa 2017

Otteluohjelma:

Torstai 27.4.2017
12:30 SUI – SWE
18:30 FIN – CZE

Perjantai 28.4.2017
12:30 SWE – CZE
18:30 SUI – FIN

Lauantai 29.4.2017
14:00 CZE – SUI
17:00 FIN – SWE

*Muutokset mahdollisia esim. mahdollisten TV-lähetysten vuoksi.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.