Kiertuepromoottorin kesäblogi: Joensuu & Kuopio

Kiertuepromoottorin kesäblogissa katusählyn SM-kiertueen promoottori Ilkka Kittilä kertoo tapahtumista, niiden kulusta ja fiiliksistä paikanpäältä. Kiertueen päätösviikonlopun pelit pelattiin Joensuussa ja Kuopiossa.

Julkaistu 18.8.2015 12:27

Niin vain saatiin kiertue päätökseen. Ja voin kertoa, että se päättyi upeissa olosuhteissa, sillä menneen viikonvaihteen pelit pelattiin Joensuun ja Kuopion matkailijasatamissa.

Myönnettäköön, että Joensuun turnausta hieman epäilin, koska aikuisjoukkueita oli niin vähän. Olin kuitenkin pahasti hakoteillä. Lehmo Balls Kontiolahdelta, eli LeBa-96 järjesti turnauksen loistavalla tehokkuudella ja paikalla oli rutkasti väkeä. Aikuisten sarjojen kylkeen tuodut pikkujunnujen pelit toivat tapahtumalle rutkasti väriä ja eloisuutta. Meininki tapahtumassa oli hyvä ja miljöö mitä mainioin, etenkin, kun perjantain ilta-aurinko näytti kesän parhaita puolia. Erityismaininta tulee antaa Instagramissa ja Facebookissakin nähdyistä maalialueista, jotka maalasivat sateenkaariksi LeBan naisten pelaajat. Huikea pikku detalji.

Joensuusta matka jatkui Kuopioon, jossa yövyin paikallisessa hotellissa. Olin aivan poikki, kun pääsin paikalle, mutta silti pomppasin väkisin ylös hotelliaamupalalle 6.30. Vähän jäin aikataulusta heti alkuun turnauspaikalla, mutta SB Welhojen miesten edustusjoukkue kyllä kiri sen ajan kiinni. Jätkät rakensivat paikan käden käänteessä ja kesän viimeinen kiertueosakilpailu oli valmiina alkamaan.

Päätin ennen turnauksen alkua, että tästä tulee kesän paras duunipäivä, etenkin viestinnällisesti. Paikka oli aivan upea ja se jo itsessään motivoi isosti. Ehkä tuohon tavoitteeseen ei aivan päästy, mutta täytyy kyllä sanoa, että yksi kesän hienoimmista työpäivistä se oli. Oli jotenkin luonnollista, että kiertue päättyi kesähelteisessä Kuopion satamassa ja se oli kyllä tietyissä määrin omassa kastissaan kesän turnausten joukossa.

Paluumatkalla tuli mietittyä aika paljon kiertuetta kokonaisuudessaan ja mitä siltä sai. Tulin siihen johtopäätökseen, että se avarsi paljon. Oletukseni eivät osuneet nappiin siitä, mitä työ olisi, sillä se on ollut paljon odotuksia antoisampaa. Olen ajoittain liiankin itsekriittinen, mutta aidosti myös tuntui, että ihan kaikessa en onnistunut kesän aikana, vaan monessakin asiassa jäi parannettavaa, toisissa enemmän, toisissa vähemmän.

Työ on ollut todella monipuolista ja se on opettanut sosiaalisten tilanteiden, pitkien ajokilometrien, erilaisten seurojen, epäsäännöllisten työaikojen ja varastolla tehtyjen hanttihommien kautta paljon. Se on vienyt minua kauas pois mukavuusalueeltani, mutta myös pitänyt minut visusti sen sisällä. Uskon, että tässä on tullut kehityttyä taas piirun verran niin työntekijänä, vastuunkantajana kuin ylipäätään ihmisenä. Kiitos kaikesta kuuluu niin Salibandyliitolle, kuin totta kai järjestäjäseuroille. Kiitos kesästä, nähdään finaaleissa ja päätetään tämä suvi tyylillä!

Parahin katusählyterveisin,
Ilkka Kittilä
Kiertuepromoottori

PS. Kuvapankit Turun, Joensuun ja Kuopion turnauksista ovat tulossa vielä tämän viikon aikana Facebookiin. Pahoittelut niiden viivästymisestä.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.