Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 25: FBC Turku

Salibandyliitto esittelee järjestyksessä kesän Katusähly- ja Pistemestari-turnausjärjestäjäseurat. Tällä kertaa vuorossa on FBC Turku.

Julkaistu 23.7.2015 11:51

FBC Turku on salibandyn erikoisseura, jonka perustamisesta tulee tänä kesänä 20 vuotta. Seurassa on joukkueita joka ikäluokissa, sekä naisissa ja miehissä. Miesten edustusjoukkue pelasi vielä toissa kaudella Divaria ja karsi sinne kakkosdivarista nytkin, mutta nousu jäi tällä kertaa haaveeksi. Seuran lippulaiva eteni kuitenkin Suomen Cupissa aina välieriin saakka. FBC Turun toiminnan keskipiste on kaupungin länsipuolella, jossa seuran oma salibandyhalli Sport Garden sijaitsee.

Lempinimeä BeeCee kantava turkulaisseura on järjestänyt katusählyturnauksia vuodesta 1996 lähtien. Pelipaikat ovat vaihdelleet, mutta pisimpään niistä ovat palvelleet vuosien saatossa niin Varvintori kuin Skanssin kauppakeskuskin. Nyt paikka vaihtuu pitkästä aikaa ja turnaus pelataan seuran toiminnan ydinalueella sijaitsevan K-Citymarket Länsikeskuksen pihamaastossa. Turussa joukkuemäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja tänä kesänä on tavoitteena seuran 20-vuotisen historian kunniaksi saavuttaa 50 joukkueen rajapyykki.

Turun turnaus pelataan siis lauantaina 8.8 ja siihen voi ilmoittautua keskiviikkoon 5.8 mennessä.

Ilmoittautuminen Turun turnaukseen: http://www.fbcturku.net/164

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.