Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 24: Forssan Suupparit

Salibandyliitto esittelee järjestyksessä kesän Katusähly- ja Pistemestari-turnausjärjestäjäseurat. Tällä kertaa vuorossa on Forssan Suupparit.

Forssan Suupparit on vuonna 1993 perustettu salibandyn erikoisseura, joka on kasvanut ja kehittynyt vuosi vuodelta merkittäväksi toimijaksi seudun suurimpien urheiluseurojen joukossa. Seurassa on jäseniä tällä hetkellä n. 300 ja joukkueita löytyy miltei jokaiselle ikäluokalle aina salibandykoulusta edustusjoukkueeseen saakka.

FoSun vahvuutena on aina ollut paikallisuus ja forssalaisuus ja siitä pidetään kiinni tulevaisuudessakin. Paikallisuus takaa myös kiinnostavat ottelutapahtumat, joissa on helppo viihtyä kannattamalla oman kylän poikia ja tyttöjä.

FoSu on uusvanha katusählyjärjestäjä, sillä seura on järjestänyt turnauksia aiemminkin, mutta palaa nyt kiertueelle muutaman vuoden tauon jälkeen.

Tapahtuma linkittyy osana Forssan Holjat-festivaalia (www.holjat.fi) ja oheisohjelma muodostuukin Holjien toripäivistä, jolloin tori on täynnä elämää ja paikalla on muun muassa tivoli. Iltaohjelmaa on runsaasti ja turnauksen päätyttyä klo 16 tori muuttuu kokonaan anniskelualueeksi.

Turnaus pelataan siis aivan Forssan ytimessä ja siihen voi ilmoittautua ensi viikon tiistaihin, 28.7. saakka. Itse turnaus pelataan lauantaina 1.8.

Ilmoittautuminen Forssan turnaukseen: http://owfloorball.mycashflow.fi/  

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

Jaa artikkeli