Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 22: Seinäjoen Peliveljet

Salibandyliitto esittelee yksi toisensa jälkeen katusählykiertueen turnausjärjestäjät. Tällä kertaa vuorossa on hallitseva miesten Suomen mestari, Seinäjoen Peliveljet.

Julkaistu 15.7.2015 12:17

Seinäjoen Peliveljet ei esittelyjä enää nykypäivänä salibandypiireissä kaipaa. Kolme kertaa Suomen mestaruuden – viimeksi menneenä keväänä – voittanut miesten edustusjoukkue on koko Pohjanmaan alueen salibandyn lippulaiva ja seurasta löytyy reippaat 430 lisenssipelaajaa. Juniorijoukkueita on jokaisessa ikäluokassa ja miesten edustusjoukkue pestasi kesän kuumimman nimen siirtomarkkinoilta, kun kaikkien aikojen salibandypelaajaksikin monen toimesta tituleerattu Mika Kohonen siirtyi Peliveljiin.

Kohonen on myös paikalla SPV:n kesän katusählytapahtumissa, siinä missä muitakin punapaitojen edustusjoukkueiden pelaajia. Kohosen veljekset kummatkin, Mika ja Mikko, osallistuvat kaveriporukallaan Seinäjoen katusählyihin ihan pelaamaankin. Tuoreista Suomen mestareista pelaajia osallistuu myös Seinäjoen ja Hankasalmen Pistemestari-turnauksiin.

SPV järjestää tänä kesänä kaksi turnausta, joista toinen pelataan lauantaina 25.7. Seinäjoella ja toinen 1.8. Joroisilla. Sen lisäksi Peliveljet järjestävät Pistemestari-turnauksen Hankasalmella perjantaina 31.7. Pistemestari-turnaus pelataan myös Seinäjoen katusählytapahtumassa.

Peliveljet on tunnettu kesäisin persoonallisista treenimetodeistaan, sekä hienoista kesätapahtumista, kuten Ulkosäbä-turnaukset ja Katusähly-turnaukset. Tapahtumiin kannattaa siis todellakin osallistua, pääset mittaamaan taitojasi aivan kansainvälisen tason huippunimien kanssa. Ja mikä parasta, katusähly on aivan eri laji kuin salibandy, joten tällaisten kovien nimien päihittäminen on enemmän kuin mahdollista.

Ilmoittautuminen on käynnissä Seinäjoen katusählyturnaukseen aina keskiviikkoon 22.7. saakka ja Joroisten turnaukseen torstaihin 30.7. saakka. Turnaukset pelataan siis Seinäjoella lauantaina 25.7., Hankasalmella perjantaina 31.7. ja Joroisissa 1.8.

Ilmoittautuminen SPV:n tapahtumiin: http://www.peliveljet.com/miehet/ajankohtaista/katusahly-saapuu-seinajoelle-la-25-7

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.