Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 21: Jeppis FBC

Salibandyliitto esittelee yksi toisensa jälkeen katusählykiertueen turnausjärjestäjät. Tällä kertaa vuorossa on Pietarsaaren Jeppis FBC.

Julkaistu 15.7.2015 11:39

Pietarsaaren Jeppis on varsin perinteikäs seura monenkin lajin puolelta. Salibandypuolella kaksikielisen seuran jäsenistöön kuuluu noin 400 henkilöä, joista lisenssipelaajia on 250. Kilpa- ja harrasteryhmiä on 13 kappaletta. Seuralla on miesten (3-divisioona) ja naisten (2-divisioona) edustusjoukkueiden lisäksi aikuisjoukkueissa vielä miesten kakkosporukka ja sen lisäksi ikäkausijoukkueita aina esikouluikäisistä C-junioreihin saakka. Salibandyseura on perustettu vuonna 1999.

Jeppis on jo pitkäaikainen järjestäjä Katusählykiertueella. Se on järjestänyt tapahtumia kesästä toiseen Pietarsaaren torilla tai sen välittömässä läheisyydessä aina heinäkuun puolivälin tienoilla, ison paikallisen tapahtuman, Jaakon päivien aikaan. Tänäkin vuonna pelit pelataan Runeberginkadulla, Raatihuoneen takana.

Katusählyturnaus Pietarsaaressa on tyypillisesti ollut melko suuri ja se on kerännyt paljon ihmisiä seuraamaan pelejä Jaakon päivien yhteydessä. Ilmoittauta voit aina 20.7. saakka, itse turnaus pelataan perjantaina 24.7.

Ilmoittautuminen Pietarsaaren turnaukseen: Sähköpostilla osoitteeseen marcus(at)jeppisfbc.fi – lisätietoa osoitteesta http://www.jeppisfbc.fi/

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.