Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 17: Nibacos

Salibandyliitto esittelee yksi toisensa jälkeen katusählykiertueen turnausjärjestäjät. Tällä kertaa vuorossa on Nibacos Kokkolasta.

Julkaistu 23.6.2015 15:38

Kokkolan Nibacos on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura, jonka listoilla on noin 350 jäsentä. Juniorijoukkueita on 15 kappaletta ja siihen, kun lasketaan päälle vielä erinäiset salibandykerhot, niin voidaan puhua laajasta junioritoiminnasta. Aikuisjoukkueita on neljä. Edustusjoukkueet niin miehissä kuin naisissakin pelaavat kakkosdivisioonaa.

Nibacos järjesti ensimmäisen katusählyn SM-kiertueen turnauksensa vuonna 2001 ja on ollut mukana siitä lähtien. Voidaan siis puhua todella vankasta järjestäjäseurasta, sillä se on kasvanut yhdeksi kesän suurimmista turnauksista. Parhaimmillaan Nibacoksen katusählyturnaukseen on osallistunut 75 joukkuetta. Keskimäärin joukkuemäärä on pyörinyt 60 ja 70 joukkueen välissä viime vuosina. Turnaukset ovat vetäneet paikalle myös julkisuuden henkilöitä, sillä Kokkolan katusählyihin on vuosien saatossa osallistunut muun muassa Lenni-Kalle Taipale, sekä todellinen salibandyn legendapelaaja Mikael Järvi.

Nibacos on tunnettu kesätapahtumistaan, joihin katusählyn lisäksi kuuluvat muun muassa elokuussa järjestettävät hiekkasählyn MM-kisat Kalajoella.

Katusählyturnaus pelataan hienolla paikalla Kokkolan keskustassa Sokos Hotel Kaarlen edustalla. Tapahtumasta ikuistetaan videomateriaalia, josta tehdään kooste Nibacoksen Youtube-kanavalle. Finaalipelit kuvataan kokonaisuudessaan selostuksen kera. Nibacos markkinoi turnaustaan kesän kuumimpana katusählykiertueen tapahtumana, joten nyt jos koskaan kannattaa lähteä pidemmänkin matkan takaa tahkoamaan katusählyä. Turnausmajoitus onnistuu helposti viereisen hotellin kautta ja samaisen majoituspaikan yökerhossa järjestetään myös sählyväelle illalla jatkobileet.

Ilmoittautua voit sunnuntaihin 28.6. mennessä. Itse turnaus siis pelataan lauantaina 4.7.

Ilmoittautuminen Kokkolan turnaukseen: http://nibacos.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=333&Itemid=83


Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.