Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 16: SBC Levi

Salibandyliitto esittelee yksi toisensa jälkeen katusählykiertueen turnausjärjestäjät. Tällä kertaa vuorossa on SBC Levi Kittilästä.

SBC Levi on vuonna 2000 perustettu entinen monilajiseura, joka päätti satsata kolme vuotta sitten pelkästään yhteen lajiin. Tuoksi lajiksi valikoitui salibandy ja kolmen vuoden aikana seuran harrastajamäärä on yli kolminkertaistunut ja kasvu jatkuu edelleen.

Kehityksen nopeaan kasvuun ja jatkuvuuteen yksi iso asia on ollut marraskuussa 2014 käyttöön saatu Kittilän uusi urheiluhalli, joka on mahdollistanut seuralle ensi kertaa sen historiassa omien kotiotteluiden ja –turnausten järjestämisen, sekä isommat tapahtumat ja yleisellä tasolla kunnolliset harjoitteluolosuhteet kaikille ryhmille.

Päättyneellä kaudella seurasta löytyi yhteensä 15 joukkuetta, joista viisi oli aikuisjoukkueita ja 10 junioripuolella. Seuran tavoite on tarjota jokaiselle harrastajalle omaan tasoon ja motivaatioon sopiva pelipaikka joko kilpa- tai harrasteryhmistä. Lisenssipelaajien määrä alkaa lähennellä jo 200 pelaajan rajapyykkiä.

Turnausjärjestäjänä SBC Levi on debytantti. Aikaisempina vuosina seuralla ei ole juuri ollut kesätapahtumia, mutta tänä suvena Lapissa päätettiin tarttua poroa sarvista osallistumalla katusählyn 20-vuotisjuhlakiertueelle ja järjestämällä turnaus Kittilän perinteikkäiden kesämarkkinoiden läheisyydessä.

Ilmoittautua ehdit Kittilän turnaukseen ainakin perjantaihin 26.6. saakka. Itse turnaus pelataan lauantaina 4.7.

Ilmoittautuminen Kittilän turnaukseen: http://www.sbclevi.fi/tapahtumat/katusahly/

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

Jaa artikkeli